bebek doğum kanalına girmiş ????*

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
163
arkadaşlar beklenen doğum tarihime 4 gün kaldı
dünkü kontrolümde bebeğin doğum kanalına girdğini söyledi doktor
nst de de az sancı çıktı
tecrübeli anneler ne olur bi cevap yazın bu kız ne zaman gelir sizceee

yani dr yüzde 80 bu hafta dedi ama öyle düzenli bir sancım y ok adet sancısı gibi olan sancı hep var arada da belim ağrıyor ama o kadar
rutine binen sancılarım ne zaman gelir sizdce

birde su geliyor ya o kıvamlı bir sıvı mı

ayy canim dogum zamanin mi geldi senin :46: Rabbim tek avazda kurtarsin.

benim bildigim su gelmesi boyle gercekten su gibi olmasi yani akinti gibi kivamli olmamasi...canim suni sanci diyorlar ya belki ondan verirler sana...

Allah yarcimcin olsun insaAllah tek avazda kurtulursunuz canim :emir_bebek::16:

Canım benimde seninle aynı zamanlarda olcak benimde nişanım geldi doktorun çatı muayenesinden sonra. ayrıca adet sancısı gibi çok hafif düzensiz ağrılarım oluyor. Hah bu sefer diyorum ki geçiyor. gecem gündüzüm birbirine karıştı heyecandan. Allah bütün hamilelere sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah bize de.

ayy canim dogum zamanin mi geldi senin :46: Rabbim tek avazda kurtarsin.

benim bildigim su gelmesi boyle gercekten su gibi olmasi yani akinti gibi kivamli olmamasi...canim suni sanci diyorlar ya belki ondan verirler sana...

Allah yarcimcin olsun insaAllah tek avazda kurtulursunuz canim :emir_bebek::16:

artık son çare sancı gelmezse suni sancı verilecekmişi ama bekliyoruz bakalım... bilmiyorum hiç ne yapacağımı ne olacağını

Canım benimde seninle aynı zamanlarda olcak benimde nişanım geldi doktorun çatı muayenesinden sonra. ayrıca adet sancısı gibi çok hafif düzensiz ağrılarım oluyor. Hah bu sefer diyorum ki geçiyor. gecem gündüzüm birbirine karıştı heyecandan. Allah bütün hamilelere sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah bize de.

evet canım aynıymış arasıra benimde sancılarım oluyor ama hep geceleri geliyor
gerçek sancı geldği zaman nasıl anlayacağım bilemiyroum
sabah ezanını duydum artık sonra uyuyabildim

Allah sağlıkla kolaylıkla doğurmayı nasip etsin..bize de o günleri göstersin.. normal doğum yapacaksın ne güzel..

seninde hala gelmemiş bende bekliyorum bu sabah sol kasığımda sadece keskin bi sancı vardı ama geçti. yarın kontrolüm var merakla bekliyorum doktorun ne diyeceğini

seninde hala gelmemiş bende bekliyorum bu sabah sol kasığımda sadece keskin bi sancı vardı ama geçti. yarın kontrolüm var merakla bekliyorum doktorun ne diyeceğini

canım benimde çarşamba günü daha kontrolüm bazen sancım oluyor ama düzensiz oluyor sancı bile acı vermiyor hiç doğum olacak diye sewiniyorum sancı gelince ama kesiliyor yine rasman acı çekmek istiyormmm sırf bebek gelsin diyeeee

Ins sağ salim kucaginiza bir avazda almak nasip olur...bazen 40 hafta dolduktan sonrasınada kalabiliyor doğumlar eğer 1 haftan geçerse sanırım suni sancı verirler benim arkadaşımın 10 gün geçti ne sancı var ne bişey tık yok en son suni sancı verdiler...

Ins sağ salim kucaginiza bir avazda almak nasip olur...bazen 40 hafta dolduktan sonrasınada kalabiliyor doğumlar eğer 1 haftan geçerse sanırım suni sancı verirler benim arkadaşımın 10 gün geçti ne sancı var ne bişey tık yok en son suni sancı verdiler...

beklenen d.tarihinde bebek olmazsa 10 gün sonra sancı vereceğine bir iki gün sonra sancı verse olurmu acaba bebek bekledikce daha riskli olmazmı acaba ya of kafam karma karışıkkkk

beklenen d.tarihinde bebek olmazsa 10 gün sonra sancı vereceğine bir iki gün sonra sancı verse olurmu acaba bebek bekledikce daha riskli olmazmı acaba ya of kafam karma karışıkkkk

Canim ınan valla ben.okonuyu hiç bilmiyorum...çünkü normal doğum yapmadım ben ama dedigim gibi arkadaşımın başına geldi 3 normal doğumu vardı 4. Nazlı geldi niyeyse..o konuyu doktorunla gorussen iyi olur en iyi cevabı o verir...annemin demesine göre benim ablamda 10 gün kadar geç doğmuş ...olabiliyor böyle durumlar...riskli bir durum olsa sanırım bekletmez doktorunda...

canım benimde çarşamba günü daha kontrolüm bazen sancım oluyor ama düzensiz oluyor sancı bile acı vermiyor hiç doğum olacak diye sewiniyorum sancı gelince ama kesiliyor yine rasman acı çekmek istiyormmm sırf bebek gelsin diyeeee

bu gün arkadaşımla görüştüm artık sancı gelsin diyorum. güldü dalga geçti görcem ben seni diyo. onunda oğlu 2 yaşında normal doğum yaptı. Önceden sancıdan korkuyordum şimdi gelmicek de suni sancı vercekler diye korkuyorum.

dün gece sancılarım başladı ama nasıl sancıı canımı acıtıyor ama ben yinede sancım düzene girsin istiyorum o acı içimde kızıma kavuşmanın heyecanını yeşertiyor

canim stres yapma illaki cikacak bu cocuk icinden :16:

insaAllah tek avazda kurtulursun canim, dualarim seninle...

ve kizina kavustugun an butun cektiklerini unutursun insaAllah :nazar::49:

benim arkadaşımınkide 9 ay 13 günlük oldu nst de hiç sancı çıkmamış dr bir hafta daha bekle demiş demekki normal bi durum canım takma sen :49:

ne yaptin ne ettin bacim dogurmadiysan gel bi ceee de bizlere :9: dogurduysanda herhalde bir kac gun icinde guzel haberlerini aliriz insaAllah :nazar::49:

ne yaptin ne ettin bacim dogurmadiysan gel bi ceee de bizlere :9: dogurduysanda herhalde bir kac gun icinde guzel haberlerini aliriz insaAllah :nazar::49:

12 sinde saat 12yi çeyrek gece geldi miniğim :16::16:

ne nışan nede su geldi sadece sancı ile gittik hastaneye onunda doğm sancısı olup olmadğından emin değildik ne olur ne olmaz diye gittik hastaneye ama doğum sancısıymış gittğimizde açıklık 2 cm idi sonra 5 olmuş sonraki muayeneyi bilmiyorum aldılar doğuma

12 sinde saat 12yi çeyrek gece geldi miniğim :16::16:

ne nışan nede su geldi sadece sancı ile gittik hastaneye onunda doğm sancısı olup olmadğından emin değildik ne olur ne olmaz diye gittik hastaneye ama doğum sancısıymış gittğimizde açıklık 2 cm idi sonra 5 olmuş sonraki muayeneyi bilmiyorum aldılar doğuma

Masallah cok sukur kurtulmussun canim. Biraz anlatabilir misin dogum sancilarini ve dogumun nasil gerceklesti? Bazen dogum daha rahat gerceklessin diye kesip aciyorlar sende boyle bir durum oldu mu?

kızlar 37 haftalık hamileyi bebeğim hala doğum kanalına girmemiş.ne zaman girer bilen var mı?günüm geçsin istemiyorum.doğum kanalına girmesi için yapabileceğim bişey var mı yürüyüş filan iyi gelir mi:KK46::KK200::KK46:

Merhaba bilgisi olan bilgisini paylaşsın lütfen kafam karıştı ben 23 haftalık hamileyim dün 22h 6g lüktüm renkli ultrasona girdim doktor dediki renkli görüntü alamıyorum bebek Doğum kanalına girmiş plesanta önünde bende anlamadığım için sormadım eve geldim Doğum kanalına girmesi Doğumun yaklaştığını işaret ediyormuş daha çok erken değil mi kafam çok karıştı

Back
X