merhaba,
senin duygularına bende katılıyorum ....üzülmemek mümkün değil.
ben 7 yıllık evliyim 3 kez düşüğüm oldu .son düşüğüm 2 ay önce oldu. evlendik ilk 2 yıl çocuk istemedik .sonra iistedik 1,5 yıl sonra hamile kaldım.ilk düşüğüm 5 haftalıkken oldu arkasına hemen hamile kaldım . 3 aylıkken kürtaj yaptılar. tahliller istedi dr. bende pıhtılaşma problemi çıktı. sonra tam 4 yıl uğraştık . 3 kez aşılama ,2 kez
tüp bebek . ama bizde görünen hiç bir problem yok dediler.annem triod hastası .kardeşimde de çıktı . sendede mutlaka olur dediler . dokturuma sordum olmaz öyle şey.. dedi . ben yine ist.da kardeşimin gittiği endokrinciye gittim . ve triod çıktı.ilaca başladıktan 1 ay sonra hamila kaldım .inanamadım.bütün eziyetlerin ardından artık hamileydim.7 haftalıkken sancım başladı ve 2 gün sonra düşük .
meğer triod hastalarına bünye bebeği red ediyormuş .şuan başka bir dr. yola devam ediyorm bana bağışıklık sistemimi düzenleyi bir ilaç verdi bir daha gebe kalana kadar ve hamileliğim son gününe kadar bunu kullanacağım. umarım bu sefer olur . çok ağladım ,çok üzüldüm,hamile olanları gördükçe niye ben dedim ....
psiskoloğa gittim,hipnoz yaptırdım ama ama ama
çok faydasını görmedim .başta bir şeyleri kabullenmek lazım ben artık öyla yapıyoruım ...eminim bir gün biz de anne olacağız.üzme canını
sevgilerle