bebek düşüncesinden kurtulamayıp psikiyatriye giden varmı

PRENSES47

Mucizem abi oluyor ❤
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.521
120
363
mrb arkadaşlar ben 4yıllık evliyim 2düşüğüm var 3yıldırda gebe kalamıyorum bebek düşüncesi beni artık mahfediyo gün geçtikçe kendimi yiyip bitiriyorum hem kendimi üzüyorum hemde etrafımdakileri eşim ben senden çocuk istemiyorum senin sağlığın daha önemli boşver sende istemem diyo ama ben yapamıyorum çocukları çok seviyorum yaptırmadığım tahlil test kalmadı ama hiç bir problem yok dendi herşey kafanda bitiyo senin diyolar aklımdan çıkaramıyorum bebek,hamile görmeye dayanamaz oldum herşeye ağlıyorum çok çaresizim prolaktin sorunum var ilaçla düzeliyo ama ben stres yaptıkça tekrar yükseliyo şuan glifor kullanıyorum adetlerim düzene girdi yumurtam oluşuyo çatlıyo ama ben okadar çok stres yapıyorumki gebelik oluşmuyo :43::43::43::43: çok yoruldum artık doktoru tedavileri bırakıp bir psikiyatriye gitmeye karar verdim benim gibi olupta giden ve iyi sonuç alan varsa ne olur bana yazsın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkez böyle olsun inşallah :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba,
senin duygularına bende katılıyorum ....üzülmemek mümkün değil.
ben 7 yıllık evliyim 3 kez düşüğüm oldu .son düşüğüm 2 ay önce oldu. evlendik ilk 2 yıl çocuk istemedik .sonra iistedik 1,5 yıl sonra hamile kaldım.ilk düşüğüm 5 haftalıkken oldu arkasına hemen hamile kaldım . 3 aylıkken kürtaj yaptılar. tahliller istedi dr. bende pıhtılaşma problemi çıktı. sonra tam 4 yıl uğraştık . 3 kez aşılama ,2 kez tüp bebek . ama bizde görünen hiç bir problem yok dediler.annem triod hastası .kardeşimde de çıktı . sendede mutlaka olur dediler . dokturuma sordum olmaz öyle şey.. dedi . ben yine ist.da kardeşimin gittiği endokrinciye gittim . ve triod çıktı.ilaca başladıktan 1 ay sonra hamila kaldım .inanamadım.bütün eziyetlerin ardından artık hamileydim.7 haftalıkken sancım başladı ve 2 gün sonra düşük .
meğer triod hastalarına bünye bebeği red ediyormuş .şuan başka bir dr. yola devam ediyorm bana bağışıklık sistemimi düzenleyi bir ilaç verdi bir daha gebe kalana kadar ve hamileliğim son gününe kadar bunu kullanacağım. umarım bu sefer olur . çok ağladım ,çok üzüldüm,hamile olanları gördükçe niye ben dedim ....
psiskoloğa gittim,hipnoz yaptırdım ama ama ama
çok faydasını görmedim .başta bir şeyleri kabullenmek lazım ben artık öyla yapıyoruım ...eminim bir gün biz de anne olacağız.üzme canını
sevgilerle

Back