BEBEK EŞYALARI YARDIMLAŞMA

Durumu kötü die size duyuranlar utansın .
Burdan gönderilen 10 zıbın 5-6 pantolon kimseyi öldürmez umdurmaz daha kimse de kimseye bisey yapmadı görüldüğü üzere yazılanlarda cevapsız kaldı 😃teşekkürler uyarı için ama bi tane çürük elma çıktı die iyilik yapmaktan vazgeçmeyin siz kalbinizin ekmeğini yersiniz size bisey olmaz
aynen öyle. keske her yardım ettiğimiz yeri görüp araştırabilsek ama imkanımız bu kadar maalesef. önemli olan niyet.. burda da elimizden geldiğince emin olup gönderilir eşyalar. inşallah ihtiyacı olana gider 🥰

Bence birde sadece ihtiyaç olarak değil de temiz geri dönüşüm olarak da düşünülebilir. Mesela benim ihtiyacım yoktu ama burda yorumlardan sling ve manuel ana kucağı aldım, maddi durumum el verdiği için karşı tarafa rica ettim ortak bir meblağ belirledik. Ücretsiz de verirdi ama iyi niyeti suistimal etmek istemedim. Benim işim bitince ben de ihtiyaci olan birine vermeyi düşünüyorum bu şekilde boşuna üretimi de engellemiş oluyoruz ❤️ geri dönüşümü seven insanlar için de iyi bir fırsat

Bence birde sadece ihtiyaç olarak değil de temiz geri dönüşüm olarak da düşünülebilir. Mesela benim ihtiyacım yoktu ama burda yorumlardan sling ve manuel ana kucağı aldım, maddi durumum el verdiği için karşı tarafa rica ettim ortak bir meblağ belirledik. Ücretsiz de verirdi ama iyi niyeti suistimal etmek istemedim. Benim işim bitince ben de ihtiyaci olan birine vermeyi düşünüyorum bu şekilde boşuna üretimi de engellemiş oluyoruz ❤️ geri dönüşümü seven insanlar için de iyi bir fırsat
Çok mantıklı aslında benım ikizlerim olcak suan herseyı iki iki alıyorum ve baya maliyetli ilerledim öncesinde böyle bisey gelmemişti aklıma. Öyle ücret teklif edip almak gibi yani

Back
X