Bebek fikrini kafamdan nasıl atarım

Cotto

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
553
645
23
Merhaba ben 34 yaşında bir buçuk senedir bebek isteyen biriyim bütün testler yapıldı eşim ve benim hiç bir sorunumuz yok ama malesef gebelik oluşmadı. Ben artık benim kafaya takmam yüzünden olduğunu düşünüyorum. Ama aklımdan atamıyorum. Çalışan bir kadınım kitap okuyorum el isleri yaparım üçüncü universiteyi okuyorum bu kadar yoğunlukta bile unutamıyorum bana bir yol gösterin lutfen

Bizde 1 bucuk sene uğraştık. Süre icin de 1 kez düşük yaptim. Düşükten sonra hele daha fazla düşünmeye başladım. Cinsellik desen görev gibi sıfır zevk . Bir ay o kdr emindim ki bu kez hamileyim diye yine negatif cikti, 10 gün gecikme vardi birde . Ovulasyonmuş adet günüymüş testmis kaldırdım attım sonrasında.
Plansız programsiz takılmaya başladım eskisi gbi eşimle canim isterse yakinlastim kEndime odaklandim cunku psikoloji elden gidiyordu . Bu durumun 2. Ayında gebelik haberi geldi çok şükür onuda rüyalarımdan öğrendim inanki Ruyamda hapur hupur cevizler dolmalar yiyordum da öyle şüphelendim. Çok bıkmıştım , dua etmeyi hic bırakmadım ama

Canım hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz sana söyleyebileceğim Rabbine güven vardır bildiği düşünme gerisini O'na havale edip tevekkül et, umut et dua et ama olmadığı zaman üzülme akışa bırak kendini

Tüp bebek düşünmüyor musunuz? Tüp bebeğe başvuran kadınlar sorumluluğu tüp bebek merkezine devrettiklerini düşünüp mental olarak rahatlıyorlar.

Sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah bende birgün basarabilirim düşünmeden ilişkiye girmeyi

Çok doğru bir basarabilsem dusunmemeyi

Tüp bebek düşünmüyor musunuz? Tüp bebeğe başvuran kadınlar sorumluluğu tüp bebek merkezine devrettiklerini düşünüp mental olarak rahatlıyorlar.
Bir kere aşılama yaptık ikinciyi deniycez bakalım şuan tüp bebek düşünmüyoruz ama dediğiniz dogru nasilsa tup olcak deyip hamile kalan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…