Bebek geç döllenmede kaçinci haftada ultrason da görülür?

esmerim6767

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
43
8
1
33
Kızlar sorum olucak bilgisi olan cevap verebilir mi ? Bugün doktorumun demesiyle 5 hafta 5 günlük bebek. Kesemiz güzel buyumeye devam ediyormuş ama bebek gözükmedi 2 hafta sonra gel dedi. 5 haftalık olupta bebeği görüp kalp atışını duyan var mı?

Eklentiler

• 16936437414242427957901235171803.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 289
5 haftalıkken bebek ve kalp atışı görülmez sadece kese görünür 2 hafta sonra gittiğinizde hem bebeği hem kalp atışını görürsünüz sağlıkla gelsin inşallah

Ah inşallah benim acelecigim başıma her iş açar. Daha önce 2 düşük bir gelişmeyen bebeğim olduğu için çok endişeleniyorum. Allah razı olsun

Evet şükür şuanda 14+2 deyim. Hayırlısıyla devam ediyor inşallah kucağımıza almak nasip eder Allah'ım
Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin ben de 5+6 da gittim doktora kese ve içinde 1.9 mm bir embriyo gördü ama kalp atışını duyamadım olumsuz görüyorum dedi çok üzüldüm inşallah sizin gibi olur benim de

hayırlı haberler alabildiniz mi inşallah
Evet şükür şuanda 14+2 deyim. Hayırlısıyla devam ediyor inşallah kucağımıza almak nasip eder Allah'ım
Kese görülmüş içinde bebek oluşmuş mu . Sesi çok geç derinden duyduk biz . Ama smdi daha net duyuyorum tabi. Olumsuz dusunmemek lazm her zaman olumlu düşünün. İlk gebelik mi sizinki

Evet ilk gebelik. 21 Ekim de kese yoktu hiç 30 Ekim'de oluşmuştu içinde de susam tanesi kadar bir emriyo var dedi yaklaşık 1.5mm 1.9 mm dedi kalp atışına vajinal de baktı yine yoktu bu cumartesi çağırdı bakalım aslında biz hiç kalp atışı için görmemiştik inşallah kese oluşmuştur dış gebelik değildir ondan emin olalım istedik ama doktor öyle diyince çok modum düştü

Vajinal den baktiysa kese den sonra emriyo zaten çok küçük olur ay seklinde yolk kesesi felan. Hemen olumsuz konusmasi çok saçma. Bende ilk baş kese icn gittim bir hafta sonra kese büyümüş öyle gördük. Ee sonra da kalp atışı ve bebek için gittiydim. Sırasıyla herşey. Oyuzden hayırlısı olsun her şeyin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…