• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek geldi isler degisti....

Pusete gunde toplam 2 saat kadar tutulabilir cocuk, cok oturursa pusette cocugk icin zararli. Emzik kullaniyorsa emzik verin eline, veya herhangi sevdigi bir oyuncagi veya dis kaşiyici oyuncaklar eger buyukse eline yumusak piskivu (cicibebe) veya birazdaha buyukse bebeginiz meyva, boyle deneseniz belki bi ise yarar.
Benim kizimda aglar evde pusete oturtup hazirlarken ama disari ciktikmi susar ya uyur ya sesleri dinler felan

Tabi sizin icinde zor ama gecici bunlar inshaAllah

Bebek sizi degil siz bebegi yonlendirmelisiniz. Pusette durmuyor gibi bir bahane olamaz, oturtup kemerle de kilitledikten sonra mecbur alisacak.

Pusete alıştır diyenleri hayretle okuyorum.

Yaşından küçük sanırım bebeğiniz, evet dışarı çıkmak çok zor o dönemde puset ve kanguru sevmiyorsa.
Kanguruyu tekrar deneyin, daha dikkatli olursunuz, asında çok rahat bi şey.
Neden hayret ediyorsunuz. Puset hem daha konforluk hem anneyi yormaz isterse uyuyabilir.
Nesine hayret ettiniz

Bebek arabasina binerken aglar ama biraz gidince susmuyormu
Insan tek basina bile dusebiliyor kanguruyu kullanin bence cok rahatlik
Alisveris sorunsa marketlerin eve servisi var isteyin getirsin
Sizde sadece yuruyuse cikarsiniz hava eksi olmadigi surece disari cikmanin sakincasi yok

Bebegim dunya tatlisi. Sabah esim 7 de ise gidiyor. Bizde 8 bucuk gibi bebegimle uyaniyrz kahvalti ,oyun ,ogle yemegi oyun. Havalar soguk ve beebgim pusette asla oturmuyor. Kucagimda tasiyamam. Gecen kanguru ile disari markete gittik cok kotu dustuk simdi kangurida kullanamiyoruz. Yani kisaca her gun 4 duvar arasindayiz. Annem ve kayinvalidem calisiyor.tum arkadaslarimda calisiyor. Esim isten hep yorgun ve bes karis suratla gelip ya uyuyor ,ya internetten borsa takip ediyor. Yarim saat falan kizla oynuyor. Uclu koltiga uzanip takiliyor. Ben patlama noktasindayim.

Bebeği olup ev hanımı olan arkadaşım var. Sosyal medyadan takip ediyorum. Öğlen bebeğini arabasına koyup kahve içmeye gidiyor. Çıkıp hava alıyor. Bir yolunu bulmanız lazım. Nasıl oluyor da asla oturmuyor, bebek arabasına koyun. Yönünü değiştirin eline oyuncak verin. Eşiniz de haklı, hafta içi iş çıkışı direk eve gelip dinlenmek istiyorum. Bazen haftasonu bile çıkmak istemiyorum. Mesela bugün hiç çıkmadım bir yere.

Aslında bebekler kanguruda çok rahat ediyorlar. Sadece sizin biraz daha dikkatli olmanız gerek. Oğlumbşr yaşına geldi bebek arabasını hiç kullanmadım diyebilirim kanguru kullanıyorum. Özellikle kışın çok rahat üşüdü derdi olmuyor. Uykusu gelince olduğu yerde uyuyor.

Durmayan çocuk durmuyor, nasıl alıştırılabilir, ona hayret ediyorum.
Konforlu olmaz mı, keşke biz de kullanabilseydik.
Haklısınız. Ben de alıştır diyenleri anlamıyorum neler denedim ama alışmaDi. Ne arabasında ne oto koltuğunda durur. Aglamaktan helak oluyor bir yere gidemiyoruz. 1 yaşına kadar sling ve kanguru kullandım. Sonra özgür olmak istediği için bağlanmayı reddetti. Hala kucağımda 16 aylık ve yürümüyor henüz. ne yapsam acaba mecbur alışırdi. 1 saat ağlasa çatlayana kadar her seferinde belki. O da öğrenilmiş çaresizlik olurdu. Konu sahibi daha dikkatli olursaniz sıkıntı olmaz. Eve kapanmayin bosuna

Back
X