Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim ilk dogumumda oğluşumun gelişimi 15 gün ileriydi
21 aralık beklene dogum tarihimdi dr ban 7-8 aralık dedi ediği gibi 7 aralıkda sancıyla gittim hastanaye
kızlar dr bu sekılde gıderse 4.5 kıloyu gecer o yuzden gununu bekleyemeyız dedı benım fıstıgım bırazcık tostos anlasılan :)
benimki 20 gün önde gidiyodu 41. hafta bitiminde normal doğumla 3,600gr dünyaya geldi oğlumbi arkadaşımında 15 gün önde gidiyordu 4 kilodan fazla doğar dedi dr ama 3,150gr ve 38.hafta sezeryanla doğdu. bilseydim küçük olduğunu normal doğum yapardım dedi. ultrasonun yanılma payı var bunu unutmayın arkadaşlar.
Dert etmene gerek yok 1 hafta çok sorun olmaz benimde bebeğim 3 hafta ilerde gorunuyor hamileligimin başından beri hep büyüktü defalarca şeker testi yaptım tansiyon takibi yaptım bi sıkıntı yok bebekte de sıkıntı yok dert etme testlerini yaptırŞuanda gebeliğim 22 hafta bugün doktora gittim 1 hafta önde gidiyor gizli şeker olabilir dediBi yardımcı olurmusunuz ?