aynen benimde öyle filmlerdeki gibi ilişki sonrası hamile kalıp hemen lavaboya koşma kusma olayı olmuyor , bendede hiç bulantı falan olmadı . sadece gögüsler çok değişiyor hemen hamile kalır kalmaz ona diikkat et canımCanım bende her ay bir dünya belirti yaşıyodum kusuyodum baygınlık geliyodu aseriyodum nerdeyse o dereceama o aylar hiç bişey yoktu hamile kaldığım ay adet olucam diye yana yakıla orkid almaya gitmiştim bildiğin adet sancisi ve çoook acili göğüs agrisindan başka bişey yoktu bulantı duygusallik hemen olmuyor yani psikolojik suan yaşadığın şeyler hamileysen bile hemen duygusallik sinir olmuyor iki üç ay sonra başlıyor bunlar inşaallah hamilesin dir Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnan ki bunlar belirti olsaydı benim üç çocuğum vardı şimdiye üç yıldır... Düşündükçe her türlü belirti ortaya çıkıyor insanda. Ben lekelenme de gördüm, gecikme de, erken gelme de, renk değişim, yoğunluk değişimi de, hatta bir ara göğsümden süt geliyor sandım o derece yani. Kafaya takmamaya ve beklememeye başlayınca şıp diye belirtiler kesildi.Kızlar merhaba.
Hemen başlıyım.geçen ay adetim 3 gün önce başladı (normalde hiç sekmez)
Veher ay 5 gün süren adet bu sefer 6 gün sürdü.renk ise kahverengi ara ara kırmızı .rengine pek takılmadım açıkçası.
Şuan 6 gün var adetime hiçbir belirtim yok.normalde kasıklarım ağırır.buraya kadar 1 kere sol tarafımda batma oldu.fiziksel olarak pek bi belirti var diyemem ama eşimi hiç kıslanmayan ben artık kıskanmayla birlikte sinirlenmeye başladım.gece rüyalarımda aldatıldıgımıgörüyorum uykularım kaçıyor ve sinirimi ondan çıkarıyorum. Çok duygusal ve ağlamalar geliypr ara ara.
Test al diyeceksiniz ama bu zamana kadar her ay yapıp negative çıktıgı için bu sefer yapmayı düşünmüyorum adet günümün geçmrsini beklicem.sorum sadece şu bunlar bir belirti olabilir mi.bu arada cevabı tabiki sizlerde değil ama konuşmak sizlerden bişeyler duymak iyi geliyorabne olabilmek tek derdim.şimdiden sevgiler ve çokk teşekkürler.
Merhaba canım ... ilk öncelikle Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşAllahKızlar merhaba.
Hemen başlıyım.geçen ay adetim 3 gün önce başladı (normalde hiç sekmez)
Veher ay 5 gün süren adet bu sefer 6 gün sürdü.renk ise kahverengi ara ara kırmızı .rengine pek takılmadım açıkçası.
Şuan 6 gün var adetime hiçbir belirtim yok.normalde kasıklarım ağırır.buraya kadar 1 kere sol tarafımda batma oldu.fiziksel olarak pek bi belirti var diyemem ama eşimi hiç kıslanmayan ben artık kıskanmayla birlikte sinirlenmeye başladım.gece rüyalarımda aldatıldıgımıgörüyorum uykularım kaçıyor ve sinirimi ondan çıkarıyorum. Çok duygusal ve ağlamalar geliypr ara ara.
Test al diyeceksiniz ama bu zamana kadar her ay yapıp negative çıktıgı için bu sefer yapmayı düşünmüyorum adet günümün geçmrsini beklicem.sorum sadece şu bunlar bir belirti olabilir mi.bu arada cevabı tabiki sizlerde değil ama konuşmak sizlerden bişeyler duymak iyi geliyorabne olabilmek tek derdim.şimdiden sevgiler ve çokk teşekkürler.
Doktora gideceğim artık iltihap mantar var ise olmayabiliyormuş benim anlamlarda iltihap kurutulup kullandıktan sonra hamile kalmışlar . Sende bir git derim canımMalesef ben sağlıklı bir şekilde adet oldum.artık bebek var mı yok mu diye düşünmeyi bıraktım.hattaa olmasada olur moduna geçtim.çünkü her ay hayalkırıklığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?