Bebek giyimi için internette hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar nette hangi siteden alışveriş yapıyorsunuz indirimli olsun pamuklu olsun hangi site kolay kullanışlı ve kaliteli
 
E bebek ve bebetoyu kullanan çok arkadaşım var ama ben kullanmadım hiç ilerleyen zamanda ihtiyaclarimin bazılarını burdan alırım bende
 
Ben hic internetten kıyafet almadim. Dokusunu sevmediğim birseyi alabileceğimi sanmıyorum. Hem ilk bebeğim benim, hangisi ne kadar büyük elimdeyken bile anlamıyorum, internetten hic olmaz diye tahmin ediyorum :)))))
 
Ben trendyol markafoni 1v1y den alışveriş yaptım. Bir de b&g store dan aldım. hepsi de cok guzeller. Ama saydığım Alışveriş sitelerinde sadece bilindik kaliteli markalardan alıyorum, yoksa emin olamazdım.
 
Kızlar nette hangi siteden alışveriş yapıyorsunuz indirimli olsun pamuklu olsun hangi site kolay kullanışlı ve kaliteli
Lcw gayet iyi hemen kargoya veriliyor. E bebek biraz pahalı ama ilgililer ve hemen gönderilio. Baby mall die bi ste var orda epey uygun fiyatlar fakat benim aldığım bazı ürünleri teşhirden göndermişler sanırım çok kirli ve sökülmüş geldi.
 
bende genelde cimcime bebe diye bi site var ordan aliodum cok kaliteli degil ama is goruo
 
Güzel bir konu olmuş bende şuan sadece ebebek kullandım krem falan aldım sadece memnum kaldım
 
ben şidmiye kadar bebeğim için, e-bebek, morhipo, markafoni, carter's ve mothercare ın internet sitelerinden alıvşeriş yaptım. hepsinden de memnun kaldım, aldıklarım güzel geldi hep. yorgan bile aldım o derece:) zaten hep aynı ölçüde şeyler almıyorum, hep farklı ay gruplarından alıyorum, 0-3 en az aldım, çabuk büyür diye. 3-6, 6-9, 9-12 ve hatta 12+ için bile bişeyler alıyorum.
 
Teşekkürler kızlar bende en çok e bebek taraftarıyim
 
Back
X