• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek giysisi

Bebek giysisi

• Ankete Katılan
    3

Ceyda Uzunlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
2
2
1
36
Merhaba arkadaşlar:anneadayı:

Şu anda ilk bebeğime hamileyim ve bu foruma yeni katıldım çok faydalı bilgiler buldum ve size danışmak istediğim bir şey var. Bu sıralar bebek için annemle kıyafet alışverişi yapıyoruz. Bir normal kıyafetler var bir de organik olduğunu söyleyenler var. Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Sizce gerçekten organik olması önemli mi çünkü genelde fiyatlar biraz daha yüksek normal pamuklulara göre. Fikir ve önerilerinize çok ihtiyacım var malum eşim de masrafın çok olmasını istemiyor ama ben de bebişim için en iyisini almak istiyorum:super: Siz hangi markaları kullanıyorsunuz? Yardımlarınız bekliyorum:KK54:

Merhaba arkadaşlar:anneadayı:

Şu anda ilk bebeğime hamileyim ve bu foruma yeni katıldım çok faydalı bilgiler buldum ve size danışmak istediğim bir şey var. Bu sıralar bebek için annemle kıyafet alışverişi yapıyoruz. Bir normal kıyafetler var bir de organik olduğunu söyleyenler var. Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Sizce gerçekten organik olması önemli mi çünkü genelde fiyatlar biraz daha yüksek normal pamuklulara göre. Fikir ve önerilerinize çok ihtiyacım var malum eşim de masrafın çok olmasını istemiyor ama ben de bebişim için en iyisini almak istiyorum:super: Siz hangi markaları kullanıyorsunuz? Yardımlarınız bekliyorum:KK54:
Kuzum para tuzağı çoğusu..
Pamuk zaten gayet organik :süslü:
Naylonlu olmasın yeterli ❤️❤️❤️

Kuzum para tuzağı çoğusu..
Pamuk zaten gayet organik :süslü:
Naylonlu olmasın yeterli ❤️❤️❤️

Tatlim tesekkur ederim cevabin icin Haklisin ama yabanci sitelerden okudugum kadariyla bebeklerin teni cok hassasmis ve bu yuzden pamuklar uretilirken kullanilan kimyasallar direkt vucutlarima geciyormus. Tabi bu sitelerde yazilan dogru mu bilemiyorum acaba nereden arastirip kime sorabilirim?

Tatlim tesekkur ederim cevabin icin Haklisin ama yabanci sitelerden okudugum kadariyla bebeklerin teni cok hassasmis ve bu yuzden pamuklar uretilirken kullanilan kimyasallar direkt vucutlarima geciyormus. Tabi bu sitelerde yazilan dogru mu bilemiyorum acaba nereden arastirip kime sorabilirim?
Bizi annelerimiz pamuklu tutumlarla büyüttü elhamdülillah bişey olmadı :KK49:
Bence pamuklu olmasına dikkat et polyester olmasın bide hani bilmediğin duymadığın markadan alma boyalarını kalitesiz kullanabiliyorlarmış..
Lcv ve Azizbebe iyi mesela hem uygun hem kaliteli hemde modelleri çok sevimli :KK45:

Benim de ilk hamileliğim:KK46:Bende sürekli Lcw den alıyorum . Hem model ve desenleri güzel hem fiyatları uygun bebeğin cildi acısından da sıkıntı yaşamazsın diye umuyorum Etrafımdaki neredeyse herkes oradan alışveriş yapıyor ve kimseden şikayet de duymadım:KK200:

Back
X