Bebek gorunmedi

Az önce kan geldi.ilk defa bu kadar açık renk geldi.bilmiyorum....Allaha emanet ettim ben.

Maalesef yolk kesesi de yok. Ama benim kafami karistiran kese cok duzgun ve duzenli büyüyor. Tabi ki olmazsa da tek avuntumuz zaten sağlıksız olması. Hayırlısı diyorum zaten çok büyük bir ihtimalle olmayacak gibi, vajinalde görünürdü olsa heralde
Canım biliyorum beklemek yıoratıcı ama biraz daha sabret. Sakin kalmaya çalış. Başka meşgaleler bul kendine. Hayırlısı olsun. :)

Kizlar merhaba. Bende adetime göre 8+2 hamileyim ama ultrasonda6 haftalik gorunuor bebegimi hala göremedim ve lekelenmelerim oluyor. Çok korkuyorum

Kizlar merhaba. Bende adetime göre 8+2 hamileyim ama ultrasonda6 haftalik gorunuor bebegimi hala göremedim ve lekelenmelerim oluyor. Çok korkuyorum
Ultrasonda 6 +2 işe görünmemesi normal. Ama kendini yine de herşeye hazırlamadı öneririm:( Rabbim inşallah beklentisini hayırla sonlandirir

Ben bugün 8 haftalik oldum. Detaylı ultrason da girdim bugun Ama maalesef bebegim gorunmedi boş gebelik mis sonlandiracagiz dedi doktor
Canimmm ne desem bilemedim. Psikolojini tahmin edebiliyorum.rabbim en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah....

Ultrasonda 6 +2 işe görünmemesi normal. Ama kendini yine de herşeye hazırlamadı öneririm:KK43: Rabbim inşallah beklentisini hayırla sonlandirir
Canımm 6+1 de görmemiştik bizde...moralini bozma.lekelenmen varsa doktoruna sor progestan a başla derim.ama sakın doktora sormadan başlama canimmmm

Back
X