- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biliyorum beklemek yıoratıcı ama biraz daha sabret. Sakin kalmaya çalış. Başka meşgaleler bul kendine. Hayırlısı olsun. :)Maalesef yolk kesesi de yok. Ama benim kafami karistiran kese cok duzgun ve duzenli büyüyor. Tabi ki olmazsa da tek avuntumuz zaten sağlıksız olması. Hayırlısı diyorum zaten çok büyük bir ihtimalle olmayacak gibi, vajinalde görünürdü olsa heralde
Hayırlısı olsun kan varsa bence doktoruna bir görün randevuyu beklemeden.Az önce kan geldi.ilk defa bu kadar açık renk geldi.bilmiyorum....Allaha emanet ettim ben.
Öyle yapacağız artık bakalım teşekkür ederim:)Canım biliyorum beklemek yıoratıcı ama biraz daha sabret. Sakin kalmaya çalış. Başka meşgaleler bul kendine. Hayırlısı olsun. :)
Canımm iyiyim şimdi çok şükür...yarını beklicem.insallah bir daha olmazHayırlısı olsun kan varsa bence doktoruna bir görün randevuyu beklemeden.
Yeni gördüm canım iyiyim eh fena değilim. Bugün öğleden sonra randevum var bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.Canımm iyiyim şimdi çok şükür...yarını beklicem.insallah bir daha olmaz
Sen nasıl oldun moral olarak
Amin canimn...Benim bir daha olmadı çok şükür.sen kaç haftalık tin canimmmYeni gördüm canım iyiyim eh fena değilim. Bugün öğleden sonra randevum var bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Ben bugün 8 haftalik oldum. Detaylı ultrason da girdim bugun Ama maalesef bebegim gorunmedi boş gebelik mis sonlandiracagiz dedi doktorAmin canimn...Benim bir daha olmadı çok şükür.sen kaç haftalık tin canimmm
Ultrasonda 6 +2 işe görünmemesi normal. Ama kendini yine de herşeye hazırlamadı öneririmKizlar merhaba. Bende adetime göre 8+2 hamileyim ama ultrasonda6 haftalik gorunuor bebegimi hala göremedim ve lekelenmelerim oluyor. Çok korkuyorum
Canimmm ne desem bilemedim. Psikolojini tahmin edebiliyorum.rabbim en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah....Ben bugün 8 haftalik oldum. Detaylı ultrason da girdim bugun Ama maalesef bebegim gorunmedi boş gebelik mis sonlandiracagiz dedi doktor
Canımm 6+1 de görmemiştik bizde...moralini bozma.lekelenmen varsa doktoruna sor progestan a başla derim.ama sakın doktora sormadan başlama canimmmmUltrasonda 6 +2 işe görünmemesi normal. Ama kendini yine de herşeye hazırlamadı öneririmRabbim inşallah beklentisini hayırla sonlandirir
Insallah canim ya. Yolsac kesesini de gördu bu iyi bişey dedi ama bakalim. Hayrlsi olsun.Ultrasonda 6 +2 işe görünmemesi normal. Ama kendini yine de herşeye hazırlamadı öneririmRabbim inşallah beklentisini hayırla sonlandirir
Insallah canim ya. Yolsac kesesini de gördu bu iyi bişey dedi ama bakalim. Hayrlsi olsun.