Bebek görününce kaç gün sonra kalp atışı görünür, yani aynı anda mı oluşur yoksa daha sonra mı ?

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
Vajinal muayene için de karından muayene için de soruyorum arkadaşlar

Önce yolk kesesi oluşur. Yolk kesesini gördüysen 1 hafta sonra kalp atışları ultrasonda gözükebilir ama genelde erken haftalarda dinletmiyorlar

Önce yolk kesesi oluşur. Yolk kesesini gördüysen 1 hafta sonra kalp atışları ultrasonda gözükebilir ama genelde erken haftalarda dinletmiyorlar
Doktor kese var ama şuan boş demişti be 10 gün sonraya çağırmıştı. Yolk kesesi hakkında bişey söylememişti olsaydı yada olmasaydı bunu söyler miydi acaba sizin söylemiş miydi

1 hafta mı çok iyi maşallah. Beni de 10 gün sonraya çağırdı da endişe ettim duyamazsam panik olurum diye, sizin duanız kabul olur bana da edin lütfen ben de duyayım insallah

1 hafta mı çok iyi maşallah. Beni de 10 gün sonraya çağırdı da endişe ettim duyamazsam panik olurum diye, sizin duanız kabul olur bana da edin lütfen ben de duyayım insallah
O doktora göre değişiyo sanırım bi arkadaşımı da 10 gün snra çağırmışlardı. İnşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Doktor kese var ama şuan boş demişti be 10 gün sonraya çağırmıştı. Yolk kesesi hakkında bişey söylememişti olsaydı yada olmasaydı bunu söyler miydi acaba sizin söylemiş miydi
Kaç mm ölçtü keseyi? 10 mm altında kesenin içinde bebek görünmez.

İns duyarsınız kalp atıslarini

9mm di. Sizce 9 gün sonra kalp atışı duyulur mu?
9 mm kesede zor gözükür vajinal baksa belki görürdü.
9 gün sonra büyük ihtimalle duyulur ama duyulmaması sorun değil 8.haftaya kadar kalp atışı duymayanlar var. 8 haftadan sonra kalp atışı yoksa sorun var demektir.

Teşekkür ederim. 9mmde karından baktı yuvarlak ama böyle oval şeklindeydi

Teşekkür ederim. 9mmde karından baktı yuvarlak ama böyle oval şeklindeydi
Fotoğrafı var mı? Dediğim gibi 9 mm karından zor gözükür vajinal baksaydı belki. Yolk kesesi bebeğin kanıtı diyeyim ilk zamanlar bebekten daha büyük oluyor zamanla kayboluyor. Onun gozukebilmesi için en az 10 mm kese olması lazım.
1 mm deyip geçmeyin çok fark ettiriyor benim ikizlerin boyları arasında 1 mm var 2 gün geride çıkıyor diğeri ölçümlerde.

Maşallah ikizlerinize. Fotoğraf ekledim. Doktor bunu gördükten sonra bi hafta sonra gel dedi sonra da ‘yok yok 10.gün gel kalp atışını da duyarız inş’ dedi

Eklentiler

• 5AE62CAD-1CF6-46B9-8C99-F2C5106CADB0.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 248
Yarım çıkmış tekrar foto ekliyim

Eklentiler

• 65A594E4-0739-4DFC-8D1A-9575D4A8C59D.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 216
Yarım çıkmış tekrar foto ekliyim
Ay masallah kesenin sekli normal dagilma bozulma yok cok guzel. 10 gün sonra kalp atışı doktor dinletmese bile ultrasonda kalbin pıt pıt oynadığını görürsünüz

Ay masallah kesenin sekli normal dagilma bozulma yok cok guzel. 10 gün sonra kalp atışı doktor dinletmese bile ultrasonda kalbin pıt pıt oynadığını görürsünüz
Ay inşallah, çok sağ olun. Doktor da öyle dedi maşallah bu şekilde devam eder inşallah güzel güzel. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Çok teşekkür ederim

Bende bugün gittim keseyi ve yolk kesesini gördü. Kalp atışını vs görmek için 2 hafta sonra çağırdı

Kızlar tam 6 haftalıgız. Dün Yolk gorundu salı tekrar gidecegiz kalbi ve bebek için insallah duyarım gorurum

Eklentiler

• 3F409C8E-17D0-452F-8955-573C8F2F1EDA.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 203
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…