Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor kese var ama şuan boş demişti be 10 gün sonraya çağırmıştı. Yolk kesesi hakkında bişey söylememişti olsaydı yada olmasaydı bunu söyler miydi acaba sizin söylemiş miydiÖnce yolk kesesi oluşur. Yolk kesesini gördüysen 1 hafta sonra kalp atışları ultrasonda gözükebilir ama genelde erken haftalarda dinletmiyorlar
Peki keseyi boş görmüş müydünüz daha önce yani mesela 10 gün önce vsBenim 6+4 te karından ultrasonla duyulmuştu
Evet canım başta sadece kese vardı 1hafta sonra çağırdı bebek göründü kalp atışını da duydukPeki keseyi boş görmüş müydünüz daha önce yani mesela 10 gün önce vs
O doktora göre değişiyo sanırım bi arkadaşımı da 10 gün snra çağırmışlardı. İnşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız1 hafta mı çok iyi maşallah. Beni de 10 gün sonraya çağırdı da endişe ettim duyamazsam panik olurum diye, sizin duanız kabul olur bana da edin lütfen ben de duyayım insallah
Kaç mm ölçtü keseyi? 10 mm altında kesenin içinde bebek görünmez.Doktor kese var ama şuan boş demişti be 10 gün sonraya çağırmıştı. Yolk kesesi hakkında bişey söylememişti olsaydı yada olmasaydı bunu söyler miydi acaba sizin söylemiş miydi
İns duyarsınız kalp atıslarini1 hafta mı çok iyi maşallah. Beni de 10 gün sonraya çağırdı da endişe ettim duyamazsam panik olurum diye, sizin duanız kabul olur bana da edin lütfen ben de duyayım insallah
9mm di. Sizce 9 gün sonra kalp atışı duyulur mu?Kaç mm ölçtü keseyi? 10 mm altında kesenin içinde bebek görünmez.
9 mm kesede zor gözükür vajinal baksa belki görürdü.9mm di. Sizce 9 gün sonra kalp atışı duyulur mu?
Teşekkür ederim. 9mmde karından baktı yuvarlak ama böyle oval şeklindeydi9 mm kesede zor gözükür vajinal baksa belki görürdü.
9 gün sonra büyük ihtimalle duyulur ama duyulmaması sorun değil 8.haftaya kadar kalp atışı duymayanlar var. 8 haftadan sonra kalp atışı yoksa sorun var demektir.
Fotoğrafı var mı? Dediğim gibi 9 mm karından zor gözükür vajinal baksaydı belki. Yolk kesesi bebeğin kanıtı diyeyim ilk zamanlar bebekten daha büyük oluyor zamanla kayboluyor. Onun gozukebilmesi için en az 10 mm kese olması lazım.Teşekkür ederim. 9mmde karından baktı yuvarlak ama böyle oval şeklindeydi
Maşallah ikizlerinize. Fotoğraf ekledim. Doktor bunu gördükten sonra bi hafta sonra gel dedi sonra da ‘yok yok 10.gün gel kalp atışını da duyarız inş’ dediFotoğrafı var mı? Dediğim gibi 9 mm karından zor gözükür vajinal baksaydı belki. Yolk kesesi bebeğin kanıtı diyeyim ilk zamanlar bebekten daha büyük oluyor zamanla kayboluyor. Onun gozukebilmesi için en az 10 mm kese olması lazım.
1 mm deyip geçmeyin çok fark ettiriyor benim ikizlerin boyları arasında 1 mm var 2 gün geride çıkıyor diğeri ölçümlerde.
Yarım çıkmış tekrar foto ekliyimFotoğrafı var mı? Dediğim gibi 9 mm karından zor gözükür vajinal baksaydı belki. Yolk kesesi bebeğin kanıtı diyeyim ilk zamanlar bebekten daha büyük oluyor zamanla kayboluyor. Onun gozukebilmesi için en az 10 mm kese olması lazım.
1 mm deyip geçmeyin çok fark ettiriyor benim ikizlerin boyları arasında 1 mm var 2 gün geride çıkıyor diğeri ölçümlerde.
Ay masallah kesenin sekli normal dagilma bozulma yok cok guzel. 10 gün sonra kalp atışı doktor dinletmese bile ultrasonda kalbin pıt pıt oynadığını görürsünüzYarım çıkmış tekrar foto ekliyim
Ay inşallah, çok sağ olun. Doktor da öyle dedi maşallah bu şekilde devam eder inşallah güzel güzel. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAy masallah kesenin sekli normal dagilma bozulma yok cok guzel. 10 gün sonra kalp atışı doktor dinletmese bile ultrasonda kalbin pıt pıt oynadığını görürsünüz
Bende bugün gittim keseyi ve yolk kesesini gördü. Kalp atışını vs görmek için 2 hafta sonra çağırdı1 hafta mı çok iyi maşallah. Beni de 10 gün sonraya çağırdı da endişe ettim duyamazsam panik olurum diye, sizin duanız kabul olur bana da edin lütfen ben de duyayım insallah