Renklide göremezsin canım en fazla yapılacak vajinal ultrason. İyi bir hastaneye gidip vajinal ultrason yaptırabilirsin. 6+4de karından bende kese bile gözükmemişken vajinal bebek gözükmüştü. Panik yapma.Merhaba Arkadaşlar 6+5 hamileyim Bebek ultrasonda gözükmedi yolk saç da göremediler henüz cok endişeliyim boş olmasından bu renkli ultrasona girsem acaba görme şansım nedir çokta pahalı kafam cok karışık renkli ultrason hakkında bilginiz varmı
Evet ondan şüpheleniyor aslında benım kafamı kurcalayan başka birşey var bazı arkadaşlar 8 haftada görmüş bebegı hatta 9 hafta da görenler var ama yolk saç önceden gözüküp gözükmediğini belirtmemiş ler hiç acaba yolk saç ta geç mi görülürdoktor ne diyor peki boş gebelik falan diyormu.
Bende vajinal da bakıldı ama hiç gözükmediRenklide göremezsin canım en fazla yapılacak vajinal ultrason. İyi bir hastaneye gidip vajinal ultrason yaptırabilirsin. 6+4de karından bende kese bile gözükmemişken vajinal bebek gözükmüştü. Panik yapma.
Adet düzensizliğin varsa geç döllenme de olabilir. Kese boyutuna göre kaç haftalık diyor.Bende vajinal da bakıldı ama hiç gözükmedi
6+4 dü dün sabah 23mm keseAdet düzensizliğin varsa geç döllenme de olabilir. Kese boyutuna göre kaç haftalık diyor.
Geç döllenme olunca geç mi gözükür acaba omumu demek istedinizCanm belki geç döllenmedir bekleyin bakalm birazck inşaALLAH geç dölenmedir
Evet canım geç döllenme olunca geç görünüyor.. Hamilelikte enson olduğun adet tarihi hesap alınıyor ona göre zaten hafta belirleniyor.. yumurtlaman geç olup geç döllenirse kesede de bebek ona göre oluşuyor.. Yani ben öyle biliyorum canım.. İnşaALLAH geç döllenmedir sıkma canını bekle birazdahaGeç döllenme olunca geç mi gözükür acaba omumu demek istediniz
Benim kesem de cok erken gözüktü bilmıyorum kafam cok karışık son adeti annemin evinde gordum ve bır buçuk ay ıkı ay olmadan sonra evlendim zaten Ordanda hesaplayamıyorum cok sağolun ınsallah öyledirEvet canım geç döllenme olunca geç görünüyor.. Hamilelikte enson olduğun adet tarihi hesap alınıyor ona göre zaten hafta belirleniyor.. yumurtlaman geç olup geç döllenirse kesede de bebek ona göre oluşuyor.. Yani ben öyle biliyorum canım.. İnşaALLAH geç döllenmedir sıkma canını bekle birazdaha
bak benım 9 haftaya kadar yolk saç hep vardı ama embriyo yoktu ben kurtaj oldum boş gebeliken.yani illa yolk saç kese varsa bebek te vardır değil durum.Evet ondan şüpheleniyor aslında benım kafamı kurcalayan başka birşey var bazı arkadaşlar 8 haftada görmüş bebegı hatta 9 hafta da görenler var ama yolk saç önceden gözüküp gözükmediğini belirtmemiş ler hiç acaba yolk saç ta geç mi görülür
Bende oda yok ama yolk saç bebeğin eşi diyorlar ordan besleniyormuş nasıl boş dendi size anlamadımbak benım 9 haftaya kadar yolk saç hep vardı ama embriyo yoktu ben kurtaj oldum boş gebeliken.yani illa yolk saç kese varsa bebek te vardır değil durum.
Başka doktora gittiniz miBende oda yok ama yolk saç bebeğin eşi diyorlar ordan besleniyormuş nasıl boş dendi size anlamadım
Yarın gdiicemmBaşka doktora gittiniz mi
Bazen başka doktora gidince görüyorlar çok var forumdaYarın gdiicemm
İnşallah görürlerBazen başka doktora gidince görüyorlar çok var forumda
Benm de öyleydi embriyo neden oluşmuyor aça doktorun bilet dedimbak benım 9 haftaya kadar yolk saç hep vardı ama embriyo yoktu ben kurtaj oldum boş gebeliken.yani illa yolk saç kese varsa bebek te vardır değil durum.
ultrasında da görünüyordu kocaman yuvarlak yolk saç kesesi ama emriyoya dair bir şey yoktu.9 haftaya kadar bkeledik ama oluşmadı bebek.Bende oda yok ama yolk saç bebeğin eşi diyorlar ordan besleniyormuş nasıl boş dendi size anlamadım
Aynen benm de öyle oldu dokuz hafta bekledi oluşmadı kürtaj oldumultrasında da görünüyordu kocaman yuvarlak yolk saç kesesi ama emriyoya dair bir şey yoktu.9 haftaya kadar bkeledik ama oluşmadı bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?