bebek haberi yokmu hiç?

oferta

yaşama sebebim oğullarım
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
3.938
217
173
İstanbul
kızlar merhabalar beni hatırlamayanlara hatırlatayım kendimi.şu an 30 haftalık hamileyim.ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlanmıştı.sonrasında dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım ve bir oğlum olacak.her ne kadar artık buralarda yazmıyorsamda hergün girip haberlerinizi takip ediyorum ama hiç bebek müjdesi veren yok.olunca yazın lütfen okudukça mutluluğum ikiye katlanıyor çünkü.rabbim isteyen herkesin kucağını bebekle doldursun en kısa zamanda.kalbim ve dualarım hep sizinle.

çok var ben dahil hamile olan ama daha çok topiklerin içinde yazıyoruz ekimde tedaviye başlayanlar topiğine girersen hepimiz ordayız daha önceki aylarda olanlarda var başka topiklerde
allah sanada hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin

kızlar merhabalar beni hatırlamayanlara hatırlatayım kendimi.şu an 30 haftalık hamileyim.ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlanmıştı.sonrasında dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım ve bir oğlum olacak.her ne kadar artık buralarda yazmıyorsamda hergün girip haberlerinizi takip ediyorum ama hiç bebek müjdesi veren yok.olunca yazın lütfen okudukça mutluluğum ikiye katlanıyor çünkü.rabbim isteyen herkesin kucağını bebekle doldursun en kısa zamanda.kalbim ve dualarım hep sizinle.

Hyırlı olsun sımdıden bebısın canım bende 2 defa tup denedım ama olmadı.3.ye kısmet cıcım yaa bakalım Rabbım herkese bebk verır ıns.:ecrin_bebek:

canlarımmmm bende hamile kalsamdaa size yazsam.......
rabbim hepinizi tamamına erdirsin ofertacım ve eylülcüm.....benim gibi uğraşıpda hamile olanları duyunca ççok mutlu oluyorum....inşşş bizlerde hamile kalıpp çocuklarımızı kucağımıza alırız....

Back
X