Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek haftasıyla uyumlu ama gebelik kesesi yavaş gelişiyor. Yardımı
civciv şu an ben de 8+3 günlük hamileyim kese küçük dedi doktorum. ama bebek gelişimi aynı 8+3 haftalık se ne yaptın çok endişeliyim. yeni öğrendim önerebilceğin birşey var mı
civciv şu an ben de 8+3 günlük hamileyim kese küçük dedi doktorum. ama bebek gelişimi aynı 8+3 haftalık se ne yaptın çok endişeliyim. yeni öğrendim önerebilceğin birşey var mı
Yok cnm. Doktor bekleyecegiz gelişimini izlicez dedi. Fark azar azar kapanmaya başladı en son 5 gün kalmış. Doktor yetişmiş baya dedi. Ama benim içim hiç rahat degil.
Benim icimde rahat degil ilac verdi kullanıyorum simdi. Bebekdeki genetik bor sikintidan mi acaba diye cok korkuyorum. sana o konuda birsey dedi mi doktorun
Yok cnm. Doktor bekleyecegiz gelişimini izlicez dedi. Fark azar azar kapanmaya başladı en son 5 gün kalmış. Doktor yetişmiş baya dedi. Ama benim içim hiç rahat degil.