Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek hamağı tavsiye eder misiniz kızlar?

Merhaba:) tecrübeli anne değilim henüz ama baya araştırmıştım bebeğim kolik olursa nasıl beşik hamak alırım diye.. internetten yorumlarla paşa hamağa karar verdim umarım kolik olmaz tabiki bebişim :anneadayı: n11 de 170 lira foto atıyorum

Eklentiler

• IMG_8544.webp
    IMG_8544.webp
    5 KB · Görüntüleme: 160
Merhaba:) tecrübeli anne değilim henüz ama baya araştırmıştım bebeğim kolik olursa nasıl beşik hamak alırım diye.. internetten yorumlarla paşa hamağa karar verdim umarım kolik olmaz tabiki bebişim :anneadayı: n11 de 170 lira foto atıyorum
Canım merhaba civil de görmüştüm 169 du bakayım buna bir sende sağlıkla kucağına al inşallah ve lütfen bu söyleyeceğimi ciddiye al bol bol uyu yemek tuvalet hariç uyanma hatta çok ihtiyacın olacak 40 gündür uyuyamıyorum :D

Canım merhaba civil de görmüştüm 169 du bakayım buna bir sende sağlıkla kucağına al inşallah ve lütfen bu söyleyeceğimi ciddiye al bol bol uyu yemek tuvalet hariç uyanma hatta çok ihtiyacın olacak 40 gündür uyuyamıyorum :KK70:
Ben de sürekli yatmaktan sıkıldım izne ayrılalı daha 2 hafta olmasına rağmen :halay:ama seni dikkate alacağım

Back
X