Merhaba kızlar sadece 1 ay kullandı oğlum yazlıktan döndügümüzde evimiz küçük oldugu için sıgmadı yoksa çok beyenerek almıştım
ürün özellikleri
ben 179 tl aldım kızlar 150 tl satıyorum çünkü hiç kullanılmadı ve fotonun aynısıdır
stand metal hamağın üzerinde bebeğin gözlerini etkilememesi için mat cila vardır
ürünün kumaş kısınları %100 gabardindir
bliss metal hamak 42*1.5mm çelik borudan imal edilmiştir
uçtan uca uzunluk 1.5 metre bebeğin yattığı kısım ise 1 metredir ve genişliği 50 cm dir
ürünün içinde minderi ve çarşafı bulunmaktadır
cibinliği bebeğinizi haşerilerden korur ve huzurlu ve sağlıklı bir uyku uyumasını sağlar
istediğinizde 5 dakikada sökülebilir ve seyahatlerde yanınızda taşınabilir
kafa düzlüğünü ve bel kaymalarını önler
bebeğinizin omurgasını destekler ve omuriliğin gelişmesine fayda sağlar
bebeğiniz cenin pozisyonunda yattığı için gaz problemini engeller ve kolik sancılarına son verir
sağlığa zararlı kimyasal maddeleriçermemektedir
0-4 yaş arası çocukların kulanımına uygundur
taşıma kapasitesi: 20 kg dır
ürünün ebatları:80cmx65cmx150cm
ürünün ağırlığı:10kg
üretim yeri:türkiye
2 yıl garantilidir!!!
Hamağın bebek gelişimine faydaları
hiçbir bilimsel istatistik vermemize gerek olmadan her anne bilir ki özellikle kolik sancısı çeken çocuk sallanarak daha rahat uyumaktadır.hamakta uyumanın uyku süresini uzattığı bir gerçektir
bebeğin hamaktaki yatış pozisyonu bebeğin rahim içi duruşunu taklit ettiği için psikolojik açıdanda rahatlatıcıdır.
Ayrıca hamaktaki yatış pozisyonu omurganın doğal duruşunu destekler.hamakta yatarken dönemeyiz.ama zaten bebekler kendi kendilerine dönemezler.bırakın hamağı yatakda olsalar dahi sağa sola dönemeyecekler.biz zaten ani beşik ölümü sendromu korkusuyla bebeklerimizi sırt üstü yatırıyoruz.bu durumda da bebeklerimizin kafasının arkası düzleşiyor.hamakta yatan bebeklerde ise kafa düzleşmesi sendromu yaşanmıyor(flat head syndrom)
duruş pozisyonundan dolayı ani bebek ölümü sendromuna karşı da güvenlidir.hamakta uyuyan bebeğin oksijensiz kalması ya da kendi kusmuğunda boğulması yatiş pozisyonu itibariyle mümkün değildir
eğer sırt kasları konusunda endişeliyseniz hamağın içerisine bebek beşiklerine konulan türden bir şilte serebilirsiniz