Bebek hangi şartlarda düşer?

isimsiss

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
136
40
18
Biz çocuk düşünüyoruz korunmuyoruz gecikmem yok ama hamile kalma olasılığım var ve temizlik yapıyorum ağır kaldırıyorum komşunun çocuğu 40 kilo onu kucağıma almak zorunda kaldım uyuduğu için sizce nasıl düşük gerçekleşiyor?

Biz çocuk düşünüyoruz korunmuyoruz gecikmem yok ama hamile kalma olasılığım var ve temizlik yapıyorum ağır kaldırıyorum komşunun çocuğu 40 kilo onu kucağıma almak zorunda kaldım uyuduğu için sizce nasıl düşük gerçekleşiyor?
herkesin korktugu gibi agir kaldirmakla tenizlik yapmakla bebek dusmez canm.bebekte genetik bir anomali varsa ne yaparsan yap isterse 9 ay kalkma yataktan rahim onu disari ayar.rabbim oyle yaratmis.ilk 3 ay oluyo genelde zaten dusukler.genede dr lar asiri yorgunluga dikkat edin diyo.

herkesin korktugu gibi agir kaldirmakla tenizlik yapmakla bebek dusmez canm.bebekte genetik bir anomali varsa ne yaparsan yap isterse 9 ay kalkma yataktan rahim onu disari ayar.rabbim oyle yaratmis.ilk 3 ay oluyo genelde zaten dusukler.genede dr lar asiri yorgunluga dikkat edin diyo.
Çok teşekkür ederim canım yeni evliyim tecrübem yok çok korkmuştum varsa bişey olur diye

sen yinede dikkatli ol tabi.cubku her evli ve korunmayan insan gebelik suphesi icindedr.insallah tez vakitte kavusurs
sen yinede dikkatli ol tabi.cubku her evli ve korunmayan insan gebelik suphesi icindedr.insallah tez vakitte kavusursn yavruna
İçimden bir ses bu sefer oldu diyor inşallah tutmuştur çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Back
X