Bebek hareketimi?

Sungate170308

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
203
112
18
36
17+3 üm önceleri göbeğimde damar atmadı oluyordu sol tarafımda. 2 gündür sağ kasığıma doğru parmakla dürtme hissediyorum hafifçe sonra kesiliyor ara sıra tekrar oluyor özellikle yattığımda. Böyle huylanıyorum gıdıklanıyor gibi oluyor değişik bir his. Bebek hareketimi zayıfım hafif göbeğim çıktı kilolu hamileler geç hissedermiş ama ben zayıfım.

Bebek hareketidir canım o :)) daha kuvvetlileri yakında ❤

Bebek hareketidir:)
Içeriden ben de gıdıklanma hissiyle duymuştum o haftalarsa. 21-22lerden sonra daha da net hissedeceksin. Sonra doğana kadar dan dun kafa dirsek bacak içeriden girişecek. :)
Sağlıkla kucağınıza alın dilerim.

aynen valla çok güzel açıklamışsın güldüm baya ilk oğlumda resmen içerden dayak yiyordum

aynen valla çok güzel açıklamışsın güldüm baya ilk oğlumda resmen içerden dayak yiyordum
Valla ben yeri daraldıkça hareketi kısıtlanır diyordum ama öyle olmuyormuş . resmen içeriden şiddet görüyorum. Bir de güçleniyor mu nedir kilitlenip kalıyorum bazen
Siz de sağlıcakla kavuşun bebeğinize

Reactions: gve
Güçleniyor tabi kocaman bebek artık sona gelmişsiniz..Amin sizde sağlıkla doğurun inşallah az kalmış hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…