C ckrl Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2023 354 69 18 25 4 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #1 Kızlar 19 haftalık oldum ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum neden acaba
Amfibiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 206 76 98 4 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #2 ckrl .!.: Kızlar 19 haftalık oldum ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum neden acaba Genişletmek için tıkla... Ben 19. Haftada hissettim ilk hareketini. 2. Gebeliğim. Çok erken hissetmedim bazıları gibi. Daha zamanı var aslında telaş yapma hiç
ckrl .!.: Kızlar 19 haftalık oldum ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum neden acaba Genişletmek için tıkla... Ben 19. Haftada hissettim ilk hareketini. 2. Gebeliğim. Çok erken hissetmedim bazıları gibi. Daha zamanı var aslında telaş yapma hiç
Vaalbara Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 7.487 20.559 268 4 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #3 İlk gebeliğim de değil ama 20.haftada iki kere hissettim sonraki haftalarda daha arttı güçlendi hareketler, öncesi çok hafif hareketler vardı ama emin değilim gaz da olabilir ayiramadim
İlk gebeliğim de değil ama 20.haftada iki kere hissettim sonraki haftalarda daha arttı güçlendi hareketler, öncesi çok hafif hareketler vardı ama emin değilim gaz da olabilir ayiramadim
C ckrl Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2023 354 69 18 25 5 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #4 Amfibiya .!.: Ben 19. Haftada hissettim ilk hareketini. 2. Gebeliğim. Çok erken hissetmedim bazıları gibi. Daha zamanı var aslında telaş yapma hiç Genişletmek için tıkla... Peki nasıl hissettin yani ben anlamıyorum da ilk gebeliğim
Amfibiya .!.: Ben 19. Haftada hissettim ilk hareketini. 2. Gebeliğim. Çok erken hissetmedim bazıları gibi. Daha zamanı var aslında telaş yapma hiç Genişletmek için tıkla... Peki nasıl hissettin yani ben anlamıyorum da ilk gebeliğim
Amfibiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 206 76 98 5 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #5 ckrl .!.: Peki nasıl hissettin yani ben anlamıyorum da ilk gebeliğim Genişletmek için tıkla... Oturuyordum kasığmın üstünde bi şey vurmaya başladı. bazıları balık hareketi gibi hissediyormuş ilk hareketlerini ama bende öyle olmadı
ckrl .!.: Peki nasıl hissettin yani ben anlamıyorum da ilk gebeliğim Genişletmek için tıkla... Oturuyordum kasığmın üstünde bi şey vurmaya başladı. bazıları balık hareketi gibi hissediyormuş ilk hareketlerini ama bende öyle olmadı
E erik27 Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2024 280 79 13 25 5 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #6 ckrl .!.: Kızlar 19 haftalık oldum ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum neden acaba Genişletmek için tıkla... Doktorlar 21den sonra hissedersiniz diyorlar genede kişiden kişiye değişen bisey sanırım daha geç hissedenler de var merak etme
ckrl .!.: Kızlar 19 haftalık oldum ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum neden acaba Genişletmek için tıkla... Doktorlar 21den sonra hissedersiniz diyorlar genede kişiden kişiye değişen bisey sanırım daha geç hissedenler de var merak etme