- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Karnimin altında baskı var hareketleri o kadar aşağıda mı hissediliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok aşağıda hiseetmem sıkıntı mı acabaBebek nerdeyse orda Can'ım. Kızımda kaşığımın üst kısmındaydı bunda göbeğimde tam
Ben göbeğinde epey altında hissettimÇok aşağıda hiseetmem sıkıntı mı acaba
Yok Can'ım benim kızımda kaşığımdan üdört parmak yukarda hissetmiştimÇok aşağıda hiseetmem sıkıntı mı acaba
Benim de çok aşağıda korktum çok teşekkür ederim canım saolasin içim rahatladiYok Can'ım benim kızımda kaşığımdan üdört parmak yukarda hissetmiştim
İlk hareketlerini nasıl hissediyorsunuz ve kacinci haftada merak ediyorum ben henüz hissetmedim arada seyirme seklinde oluyor ama tam anlamiyla nasil hissederim merak ediyorum ve sabirsizlikla bekliyorumcanim ani anina degisiyor bazen sag tarafimda gobek hizamin biraz altinda oluyor bazende kasigimin ustunden dokunuyor sanki heralde yerlesmesine donmesine gore degisiyor..merak edilcek bisey oldugunu sanmiyorum hissetmek guzel onu yasa sen minigin annecim iyiyim burdayim diye haber ediyor..
Haha :) benim de idrar torbama vuruyor. Ilerleyen haftalarda o an birden altimi islatirim diye korkuyorum :)Benim eşi aşağıda olduğu için genelde aşağıda hissediyorum ama bazen kaburgama kadar vuruyor :) göbek deliğime, alta vurduğu zaman çok acıyor ama :) çok tuvaletm gelince idrar torbama vuruyor en fenası o![]()
Ben çok sıkışık olduğumda, hapşurunca o basınçla bi iki damla kaçtığı oldu. Çok korktum :) ama normalmiş aşağıya baskı yaptığı içinmişHaha :) benim de idrar torbama vuruyor. Ilerleyen haftalarda o an birden altimi islatirim diye korkuyorum :)
Göbek deliğimden kasıklarıma kadar olan alanda hissediyorumKarnimin altında baskı var hareketleri o kadar aşağıda mı hissediliyor
Ben de isyerinde gitmek zor geliyor cok tutuyorum bebek vurunca bi fena oluyor :) desene 5 hafta sonra bende de kacaklar olabilir :)Ben çok sıkışık olduğumda, hapşurunca o basınçla bi iki damla kaçtığı oldu. Çok korktum :) ama normalmiş aşağıya baskı yaptığı içinmiş
17. 18. haftam gibiydi balik gibi kayiyor icinde hissediyorsun net sonrada pit pit vurmasini hissettim zamanla..hissedince anliycaksin pirpirlardan farkli oldugunu..simdi her gecen gun daha kuvvetleniyor tekmeleri..İlk hareketlerini nasıl hissediyorsunuz ve kacinci haftada merak ediyorum ben henüz hissetmedim arada seyirme seklinde oluyor ama tam anlamiyla nasil hissederim merak ediyorum ve sabirsizlikla bekliyorum
Bende şuan ne hissettiğimi bilmiyorum bebis mı emin değilim ama bidalgalanma oluyor özellikle sola yatınca ve sırt üstü yatınca 20 ile 24 arasiymis ilk gebelikİlk hareketlerini nasıl hissediyorsunuz ve kacinci haftada merak ediyorum ben henüz hissetmedim arada seyirme seklinde oluyor ama tam anlamiyla nasil hissederim merak ediyorum ve sabirsizlikla bekliyorum
evet şu an aşağıda hissedersin yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlayacak sonra ama duruşuna göre zaman zaman yine aşağıda hissediyorsun zatenKarnimin altında baskı var hareketleri o kadar aşağıda mı hissediliyor