Bebek hareketleri

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
158
65
18
32
Merhaba kızlar benim ilk gebeliğim ve 20.haftam bitti yarın 21.haftaya giricem bazen bebeğin hareketlerini tam hissediyorum bazen hissetmiyorum hissetsem bile bir iki defa falan bu normal mi bazen yoğun hissettiğim için sonra hissedemeyince üzülüyorum acaba bir şey mi oldu diye doktoruma randevuma daha 2 hafta var endişeleniyorum bebeğime bir şey mi oldu diye bu konuda bilgisi olanlar varsa yazabilirse sevinirim

Merhaba kızlar benim ilk gebeliğim ve 20.haftam bitti yarın 21.haftaya giricem bazen bebeğin hareketlerini tam hissediyorum bazen hissetmiyorum hissetsem bile bir iki defa falan bu normal mi bazen yoğun hissettiğim için sonra hissedemeyince üzülüyorum acaba bir şey mi oldu diye doktoruma randevuma daha 2 hafta var endişeleniyorum bebeğime bir şey mi oldu diye bu konuda bilgisi olanlar varsa yazabilirse sevinirim
Uyuyordur canım.. uyuyunca hareket hissetmesin. Öyle oldugunda sol tarafına dön biraz yat bekle hareket eder.

Bende aynı şekildeyim her hareket etmediğinde acaba diyorum korkuyorum uzanıyorum çikolata yiyorum sonra hissedince çok şükür rahatlıyorum 😊 normal böyle olması demek ki rahat olmaya çalışalım

20 li haftalarda pek düzenli hissedilmiyor. Zaman ilerledikçe hergün rahat rahat hissetmeye başlayacaksınız. Sağlıkla gelsin minikler💝

Uyuyordur canım.. uyuyunca hareket hissetmesin. Öyle oldugunda sol tarafına dön biraz yat bekle hareket eder.
Yani deniyorum sola falan yatıyorum genelde ama bazen dediğim gibi hissedemediğimde korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye tedirgin olmaktan kendimi alamıyorum 😞

Bende aynı şekildeyim her hareket etmediğinde acaba diyorum korkuyorum uzanıyorum çikolata yiyorum sonra hissedince çok şükür rahatlıyorum 😊 normal böyle olması demek ki rahat olmaya çalışalım
Bazen deniyorum çikolatayı ama tatlı sevmiyorum çok daha doğrusu miğdem bulanıyor 🙈 inşallah normaldir doktoruda darlamak istemiyorum sürekli

20 li haftalarda pek düzenli hissedilmiyor. Zaman ilerledikçe hergün rahat rahat hissetmeye başlayacaksınız. Sağlıkla gelsin minikler💝
Amin inşallah dediğiniz gibidir bir gün hissediyorum bir kaç gün hissedemiyorum nerdeyse doktorun yanına günlük gidip kontrol ettirdim geliyor kendimi zor tutuyorum ☺️

Benimde aynı haftada olup hiç hissetmemem peki. İlk gebeliğim hiç hissetmiyorum
Benim de İlk gebelik ya öyle dışardan hissedilmiyor benimde çok hafif kas seğirmesi gibi değişik gibi internette okuduğuma göre 24 ten sonra aslında hissediliyormuş ilk gebeliklerde kişiden kişiye değişiyormuş ama ne kadar doğru bilemedim ondan sormak istedim

Back
X