- 25 Ekim 2021
- 193
- 45
- 48
- Konu Sahibi Petunyaaa00
Bebek hareketleri nasıl oluyor? Ne zaman hissedilir kaçıncı haftada net hissedilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebelik miBebek hareketleri nasıl oluyor? Ne zaman hissedilir kaçıncı haftada net hissedilir?
17. Haftada hissetmeye başladım net olarak. Daha öncesinde de doktora her ne kadar hissettiğimi söylesem de daha erken bağırsak hareketidir o diyodu ama 17 de baya netleşti. Şuan 20. Haftanın içindeyim ve inanılmaz güçlü tekmeleri var şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorumBebek hareketleri nasıl oluyor? Ne zaman hissedilir kaçıncı haftada net hissedilir?
Hamilelik günlüğü nu nasıl oluşturduk merak ediyorum banada yardımcı olurmusun yeni uyeyimBebek hareketleri nasıl oluyor? Ne zaman hissedilir kaçıncı haftada net hissedilir?
Neyin olacak?Ben hala net hissetmiyorum. Arada pıt pıt oluyor o kadar
Ben hala net hissetmiyorum. Arada pıt pıt oluyor o kadar
Evetİlk gebelik mi
İkiz kızçelerNeyin olacak?
Maşallah inşallah sağ salim kucağına alırsınİkiz kızçeler
Teşekkür ederizMaşallah inşallah sağ salim kucağına alırsın![]()
Degisken malesef. Zayiflar hemen hissederken biz siskolar hissedemiyoruz. Plasenta rahmin on duvarindaysa cok net hissedilmez mesela. 20 li haftada bu net bebek hareketi dedigimi hatirliyorum ilk gebeligimde.Bebek hareketleri nasıl oluyor? Ne zaman hissedilir kaçıncı haftada net hissedilir?