Bebek hareketleri

Petunyaaa00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
193
45
48
Bebek hareketleri nasıl oluyor? Ne zaman hissedilir kaçıncı haftada net hissedilir?

Tam net hatirlamiyorum ama erken haftalarda pit pit pit goz seyirmesi gibi hissedilebiliyo. Ozellikle dik hareketsiz otururken. Masabasiydi işim o yuzden cogunlukla hissederdim. 13. Haftalardi sanirsam

Bebek hareketleri nasıl oluyor? Ne zaman hissedilir kaçıncı haftada net hissedilir?
17. Haftada hissetmeye başladım net olarak. Daha öncesinde de doktora her ne kadar hissettiğimi söylesem de daha erken bağırsak hareketidir o diyodu ama 17 de baya netleşti. Şuan 20. Haftanın içindeyim ve inanılmaz güçlü tekmeleri var şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum

Ben ilk kez net bir şekilde 21.Haftadayken hissetmiştim. Çok tuhaf değişik bir his

Degisken malesef. Zayiflar hemen hissederken biz siskolar hissedemiyoruz. Plasenta rahmin on duvarindaysa cok net hissedilmez mesela. 20 li haftada bu net bebek hareketi dedigimi hatirliyorum ilk gebeligimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…