- 9 Temmuz 2022
- 2.596
- 1.299
- 83
Merak etme uyuyodur korkma sen her seferinde hiss edemezsin korkma yarın zaten doktora gidecek bakarlar napiyomus rahatlarsınArkadasin dedigi sekerli suyu denedim sanki biraz etti gibi hissettim az da olsa rahatladim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme uyuyodur korkma sen her seferinde hiss edemezsin korkma yarın zaten doktora gidecek bakarlar napiyomus rahatlarsınArkadasin dedigi sekerli suyu denedim sanki biraz etti gibi hissettim az da olsa rahatladim![]()
Ayy benimde ilk hareket etmiyo.diye evde 4 döndüğüm oldu korkmaa kizzCok sagolun insan ilk olunca bilmedigi ici endise ediyo![]()
Bana bi defa 16 haftalikken bi defa 34 haftalikken olmuştuKizlar bi haftadir arada yemek yerken falan hafifte olsa biseyler hissediyodum bebek hareketi olarak bugun 17+4 haftaligim bugun hic hissetmedim biraz panik oldum. Bi problem yoktur dimi
Bu haftalarda çok erken daha ben ta 20. haftada hissettim hareketleri. Zaten çok minik hareket etse bile siz hissetmezsiniz her zaman. Biraz daha büyüsün o zaman sürekli ve belirgin olur hareketleri hiç endişelenmeyin. Ayrıca sürekli hareket halinde olamazki bi bebek.Valla canim 2 tane cikolata yedim ama bide bunu yaparsam fazla gelebilir sanki ama cok tesekkur ederim
Merak etme uyuyodur korkma sen her seferinde hiss edemezsin korkma yarın zaten doktora gidecek bakarlar napiyomus rahatlarsınöpüyorum nohut kadar bebeğini
![]()
Ay ben agladim bile insan korkuyo su saglik ocaginda baktiklari ufak cihazdan almak lazimAyy benimde ilk hareket etmiyo.diye evde 4 döndüğüm oldu korkmaa kizz❤
Ilk gebelik olunca bide insan daha panik oluyo tecrubesizlikten dolayi umarim suan cok sagliklidir bebisinizBana bi defa 16 haftalikken bi defa 34 haftalikken olmuştu
16.haftada içten içe her şeyin yolunda olduğunu biliyordum çok küçükler çünkü henüz
Gunde maksimum 3-4 hareket hissediyordum o zamanlar
Ama 34 haftada olunca epey korktum panikledim
Beraberinde birçok başka sorun da vardı koşa koşa acile gitmiştim
Ebe gelip karnımı sağlam bi sallayınca hareket etmeye başlamıştı ama daha fazla riske atmaya gerek görmeyip ertesi gün doğuma aldılar diğer sorunlardan dolayı
Haklisiniz ama panik hali geldi mi insan bazen kendini telkin edemiyo bende aslinda biliyorum erkekn oldugunu ama arada geliyo endise perileri bana cok tesekkurlerBu haftalarda çok erken daha ben ta 20. haftada hissettim hareketleri. Zaten çok minik hareket etse bile siz hissetmezsiniz her zaman. Biraz daha büyüsün o zaman sürekli ve belirgin olur hareketleri hiç endişelenmeyin. Ayrıca sürekli hareket halinde olamazki bi bebek.
Çok şükür büyüdü sayılır benimkilerIlk gebelik olunca bide insan daha panik oluyo tecrubesizlikten dolayi umarim suan cok sagliklidir bebisiniz![]()
MasallahÇok şükür büyüdü sayılır benimkiler
Sizinki de iyidir eminim strese sokmamak çalışın kendinizi
O haftalarda çünkü seğirme gibi minik minik oluyor hareketler günde en fazla 3 4 kez hissediliyor
Bu arada meşgulken de daha az hissedersiniz 26-27.haftalara kadar
Yoğun geçtiyse gününüz hareket etmiş de his hissetmemiş de olabilirsiniz
Gecede uzunnsure kalkmadan uzansan hiss edeceksin elini koy karnına sana cevab verirCok tesekkur ederiz
rahatladim biraz
Yarim saat once falan baya hissettirdi sagolsun mutlu oldumGecede uzunnsure kalkmadan uzansan hiss edeceksin elini koy karnına sana cevab verir![]()
AferinYarim saat once falan baya hissettirdi sagolsun mutlu oldum![]()
Insallah o gunleri de goruruzAferinaslında sen hiss etmiyosun küçük olduğu için büyüsün o zaman anlarsın uyuyomu hareket ediyomu
İnşallahInsallah o gunleri de goruruz![]()
Aminn insallah cok tesekkurlerİnşallahRabbim sağ salim annesine kavusdursun