Bebek hareketleri

gshusus81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
16
5
1
29
27 +3 günlük hamileyim cinsiyeti kız hareketleri bazen çok hissediyorum bazen günlerce hissetmiyorum yada az hissediyorum ama doktorum en az 10 defa hissetmemi söylemişti normalmi acaba hissetmeyince korkuyorum

Her bebeğin hareketi farklı oluyor benim kızımda çok az hareket ederdi ama arkadaşımın oğlu çok hareketliydi şuan gelinimiz hamile onun oğluda çok az hareket ediyor. Sağlıklı olsunlar İnşaAllah 🤲 insan stres yapıyor ama yapmayın kontroller iyi gidiyorsa sorun yok bence

27 +3 günlük hamileyim cinsiyeti kız hareketleri bazen çok hissediyorum bazen günlerce hissetmiyorum yada az hissediyorum ama doktorum en az 10 defa hissetmemi söylemişti normalmi acaba hissetmeyince korkuyorum
Yorgun hissediyorsanız bebekte yorgun oluyor genellikle şekerli birşeyler yiyin solunuza yatın en rahat öyle hissediliyor

Ilk gebeliginiz ise, hareketleri dogru yorumlamiyor olabilirsiniz.

Bebiskolar genelde anne ayakta ve hareketliyken, bu hareketlerden kaynakli uyurlar. Geceleri de anneleri yattiginda uyanir ve hareketlenirler.

Kontrolleriniz ve tahlillerinizi (ikili dortlu testler vs) guzelce gectiyseniz uzulmeyin.

Back
X