Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
27 +3 günlük hamileyim cinsiyeti kız hareketleri bazen çok hissediyorum bazen günlerce hissetmiyorum yada az hissediyorum ama doktorum en az 10 defa hissetmemi söylemişti normalmi acaba hissetmeyince korkuyorum
Her bebeğin hareketi farklı oluyor benim kızımda çok az hareket ederdi ama arkadaşımın oğlu çok hareketliydi şuan gelinimiz hamile onun oğluda çok az hareket ediyor. Sağlıklı olsunlar İnşaAllah insan stres yapıyor ama yapmayın kontroller iyi gidiyorsa sorun yok bence
27 +3 günlük hamileyim cinsiyeti kız hareketleri bazen çok hissediyorum bazen günlerce hissetmiyorum yada az hissediyorum ama doktorum en az 10 defa hissetmemi söylemişti normalmi acaba hissetmeyince korkuyorum