Bebek hareketleriyle ilgili, lütfen yardım?

nanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
597
1.046
113
25+4 haftalık hamileyim hanımlar, 5,6 gün önce bebeğim öyle hareket ediyordu ki dışardan gözüküyordu. Üç dört gündür arada bir hissediyorum. Bazen sadece dönme gibi tekmeleme bile değil. Yemek yedim uzandım 20,30 dk oldu hissedemedim bi şey. Şimdi soluma dönünce bi iki tekme oldu. Elim karnımda bekliyorum bi şey mi oldu diye. Doktoruma haber vereyim mi? Bugün temizlik yaptım ondan sakin olabilir mi? Bu ilk hamileliğim çok korkuyorum bi şey olacak diye 😔

Birşey yoktur uyuyordur kendinizi strese sokmayın tatlı birşey atın agzınıza hareketlenir. Konuşun sürekli benim kızlar konusmaya tepki verirlerdi🤭

Birşey yoktur uyuyordur kendinizi strese sokmayın tatlı birşey atın agzınıza hareketlenir. Konuşun sürekli benim kızlar konusmaya tepki verirlerdi🤭
Yine iki üç kuvvetli tekme geldi şimdi durdu. Korkuyorum bi de tüp bebek olunca kucağıma alamam diye hep aklımda, biliyorum stres daha kötü ama elimde değil 😔 teşekkür ederim cevap için şimdi tatlı bi şyler yiyeceğim.

Yine iki üç kuvvetli tekme geldi şimdi durdu. Korkuyorum bi de tüp bebek olunca kucağıma alamam diye hep aklımda, biliyorum stres daha kötü ama elimde değil 😔 teşekkür ederim cevap için şimdi tatlı bi şyler yiyeceğim.
Yok birşey olmaz surekli hareket halinde olmaz zaten bu kadar korkmayın gün içinde uyur o da. Küçük kızım son aylar cok hareketliydi bu aylarda normal böyle olması.

25+4 haftalık hamileyim hanımlar, 5,6 gün önce bebeğim öyle hareket ediyordu ki dışardan gözüküyordu. Üç dört gündür arada bir hissediyorum. Bazen sadece dönme gibi tekmeleme bile değil. Yemek yedim uzandım 20,30 dk oldu hissedemedim bi şey. Şimdi soluma dönünce bi iki tekme oldu. Elim karnımda bekliyorum bi şey mi oldu diye. Doktoruma haber vereyim mi? Bugün temizlik yaptım ondan sakin olabilir mi? Bu ilk hamileliğim çok korkuyorum bi şey olacak diye 😔
yorulunca az harejet ediyorlar ama doktorunuza danışın.

Temizlik yaptıysan yeterli beslenmediysen ondan az hareket etmiş olabilir
Yorma kendini yat uzan güzelce dinlen yemeğini ye

Tatlı şeyler yiyin ve sola dönüp elinizi karnınıza koyun bir de bu kadar değerli bir bebek mümkün olduğunca ağır işler temizlik vesair yapmayin

Cevaplar için teşekkürler. Az önce bi kaç kez daha vurdu. Galiba yoruldum bugün o yüzden. Çok acıkıp aniden yedim ve biraz fazla kaçırdım galiba. Farkettim ki çok kaçırınca yemeği o zaman da az hissediyorum. Normalde temizlik vs eşim yapıyor zaten kendimi yoracak hiç bi şey yapmıyorum bugün de öyle çok yüklenmedim.

Back
X