- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
16+1 günlük hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendimsizce yavaş yavaş birşeyler almaya başlamalı mıyım? Malum herşeyin fiyatı gün geçtikçe artıyor bence daha çok erken 20. Haftadan sonra alın derim
Detaylı ultrasondan sonra başla derim bana da hep erkek erkek dendi detaylıda kız olduğunu öğrendim en uygunu 24. Haftadan sonra bence16+1 günlük hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendimsizce yavaş yavaş birşeyler almaya başlamalı mıyım? Malum herşeyin fiyatı gün geçtikçe artıyor
Cinsiyete göre alışveriş yapacaksanız kızsa pembe erkekse mavi gibi bence de biraz daha bekleyin ama daha soft gri krem gibi eşyalar düşünüyorsanız şimdiden almanız daha mantıklı parça parça. Ben 9+2 haftalığım favorilerime ekledim her şeyi şimdiden çöp kovası bebek arabası anne yanı beşiği vs. Haftaya fetal dna yaptıracağım onda da sıkıntı çıkmazsa 2 haftaya her şeyimi almaya başlayacağım inşallah yılbaşı indiriminden de bir kısmını almayı planlıyorum16+1 günlük hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendimsizce yavaş yavaş birşeyler almaya başlamalı mıyım? Malum herşeyin fiyatı gün geçtikçe artıyor
Çok şükür benim görümcem bebek arabamı beşiğimi hediye olarak alacakCinsiyete göre alışveriş yapacaksanız kızsa pembe erkekse mavi gibi bence de biraz daha bekleyin ama daha soft gri krem gibi eşyalar düşünüyorsanız şimdiden almanız daha mantıklı parça parça. Ben 9+2 haftalığım favorilerime ekledim her şeyi şimdiden çöp kovası bebek arabası anne yanı beşiği vs. Haftaya fetal dna yaptıracağım onda da sıkıntı çıkmazsa 2 haftaya her şeyimi almaya başlayacağım inşallah yılbaşı indiriminden de bir kısmını almayı planlıyorum
Aslında detaylıya girmek gibi bir niyetim yok ikili testi yaptırmadım diğerlerini de yaptırmak istemiyorumDetaylı ultrasondan sonra başla derim bana da hep erkek erkek dendi detaylıda kız olduğunu öğrendim en uygunu 24. Haftadan sonra bence
Bizim cinsiyetimiz belli ama cevremdekiler değişebilir diyorBenimde ilk bebegim olacak. Heyecan var
Hazırlıklara cinsiyeti belli olunca yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum.
Bizim cinsiyetimiz belli ama cevremdekiler değişebilir diyoröyle olunca bende korktum biraz
Sanırım cinsiyetimiz kesinCinsiyet kesinlesmisse alabilirsiniz. Ama onun dışında büyük eşyaları araba yatak battaniye iç zibin biberon süt sagma makinası vs gibi cinsiyet gerekmeyen ürünleri ne kadar erken alırsanız rahat edersiniz. Ben büyük eşyaları 12. Hafta civarında almıştım. Kılık kıyafetim eksik
Detaylı ultrason mutlaka girmenizi tavsiye ederim ilk gebelikse çünkü rahim ağzı kısalığı varsa inşallah olmaz öğrenmiş olursunuz ben bu yüzden oğlumu kaybettimAslında detaylıya girmek gibi bir niyetim yok ikili testi yaptırmadım diğerlerini de yaptırmak istemiyorumçünkü bize bu güne kadar normal yolla olmaz anca tedavi ile olur demişlerdi ben doğal yolla ve beklemedigim anda hamile olduğumu öğrendim o yüzden herşey Allah'tan dedim ve bugün testleri yaptirmiyorum ama dediğiniz gibi 20.haftamin geçmesini bekleyeyim teşekkür ederim
Rabbım yerini doldursun başınız sagolsunDetaylı ultrason mutlaka girmenizi tavsiye ederim ilk gebelikse çünkü rahim ağzı kısalığı varsa inşallah olmaz öğrenmiş olursunuz ben bu yüzden oğlumu kaybettim
Allah razı olsun şuan hamile misinizRabbım yerini doldursun başınız sagolsun
Rahim agzi kisaligi çok fazla arttı ne yazikki benimde erken fark edildi şükür. Çok kayıp yaşayan var bu sebeple
Amin cümlemizden.Allah razı olsun şuan hamile misiniz
Rabbim yavrunuzu size bagislasinAmin cümlemizden.
Evet gebeyim suan
Amin.Rabbim yavrunuzu size bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?