bebek hediyeliği ne olabilir?

azra_16

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
10
0
6
35
Bursa
merhaba arkadaşlar ağustos ayında bebeğim dünyaya gelicek inşallah.mevlüt öncesinde de hastaneye ve eve gelenlere hediye veriliyor ya son zamanlarda hep buzdolabı süsü veriyorlar.ondan da bıktık artık.ben değişik işe yarar bişey olsun istiyorum.aslında zaten mevlüt yapıcam bence gerek yok ama anneler benden hevesli.değişik önerileriniz varmı

Bnde kullanilan farkli ise yarar bisey olmasini istemiştim minik calar saat almistik cok cici bi bebek şekeri olmustu. Onun disinda agustos olcagi icin yelpaze olabilir. Yada minik duvar dereceleri. Digeri magnet ve anahtarlik tarzini cogu kisi kullaniyo zaten... bizim dağıttığımız calar saatin resminide yüklüyorum cnm ins yardimci olabilmisimdir:)

Eklentiler

• $1403582426793.webp
    $1403582426793.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 886
merhaba arkadaşlar ağustos ayında bebeğim dünyaya gelicek inşallah.mevlüt öncesinde de hastaneye ve eve gelenlere hediye veriliyor ya son zamanlarda hep buzdolabı süsü veriyorlar.ondan da bıktık artık.ben değişik işe yarar bişey olsun istiyorum.aslında zaten mevlüt yapıcam bence gerek yok ama anneler benden hevesli.değişik önerileriniz varmı

mevlüt ve doğumda dağıtacağınız özel bardaklar peçetelet yapabiliriz...
ayrıca lokum yapaiblirz size..dağıtmalıkkEki Görüntüle 1171441 Eki Görüntüle 1171442 Eki Görüntüle 1171443 Eki Görüntüle 1171444 Eki Görüntüle 1171445 $10.webp

Bnde kullanilan farkli ise yarar bisey olmasini istemiştim minik calar saat almistik cok cici bi bebek şekeri olmustu. Onun disinda agustos olcagi icin yelpaze olabilir. Yada minik duvar dereceleri. Digeri magnet ve anahtarlik tarzini cogu kisi kullaniyo zaten... bizim dağıttığımız calar saatin resminide yüklüyorum cnm ins yardimci olabilmisimdir:)

calar saatine bayıldım canım,kızın oldu galiba:)evet herkez magnet dağıtıyor insan değişik bişeyler olsun istiyor.bebek mevlüdü yaptınmı peki onda ne dağıttın ? çook teşekkürler canım ;)

Buna bayıldım ben, inanılmaz sirin. Boyutu ne kadar büyük mü? Klasik seylerden dağıtmak istemiyorum ben de bu tarz bişi alıp dağıtabilirim.

Ayyyyy çok şirin bu yaaaa, çoluğum çocuğum yok ama bayıldım.

Çok iyi fikir dimi lavin. Klasik bebe şeylerinden dağıtmaktansa kücük birer hediye.

Bi arkadaşım da şundan yaptırmıştı

$9Cz4EGS5lARDpFr.webp

Acaba çok maliyetli olur mu? Eşimin sülalesi çok kalabalık, birilerine versem, diğerlerine yetmese ayıp olur.

Sanki doğuracam nerden çıktıysa:27:

Bi arkadaşım da şundan yaptırmıştı

Eki Görüntüle 1173829

Acaba çok maliyetli olur mu? Eşimin sülalesi çok kalabalık, birilerine versem, diğerlerine yetmese ayıp olur.

Sanki doğuracam nerden çıktıysa:27:
Bu ferforjeleri bugün ben de inceledim, inanılmaz sirin ama tanesi 5 lira bee. Her gelen de avuç avuç alır kesin :1:

ahahahhaha olsun simdiden geleceğe yatırım

Bu ferforjeleri bugün ben de inceledim, inanılmaz sirin ama tanesi 5 lira bee. Her gelen de avuç avuç alır kesin :1:

ahahahhaha olsun simdiden geleceğe yatırım

Arkadaşa sormamıştım ayıp olmasın diye, salonumda gayet hoş duruyor, durduğu kadar da varmış hani. :9:

Arkadaşa sormamıştım ayıp olmasın diye, salonumda gayet hoş duruyor, durduğu kadar da varmış hani. :9:

Cok sık ama insanlara tek tek veremezsin, kızıma da alayım gaynıma da götüreyim diye bitirirler :1:

Cok sık ama insanlara tek tek veremezsin, kızıma da alayım gaynıma da götüreyim diye bitirirler :1:

O yüzden akraba değil de en iyisi arkadaşa falan yapmak. Olsa olsa ailelere verilir. Kocamın yengesinin kuzeninde ne işi var benim hediyeliğimin yoksa.

Valla bizimkilere gelmez bu, ben anladım. Kendime yaptıracam bi tek:9::9::9:

O yüzden akraba değil de en iyisi arkadaşa falan yapmak. Olsa olsa ailelere verilir. Kocamın yengesinin kuzeninde ne işi var benim hediyeliğimin yoksa.

Valla bizimkilere gelmez bu, ben anladım. Kendime yaptıracam bi tek:9::9::9:

ahahahha lavin akşam akşam kopardın beni :60:

doğduğunda pembe notluk dağıtmıştım pembe tülle lavanta ile süsleyerek:)

ilk yaş gününde küçücük pembe mor kutular alıp üstünü pembe uğur böcekleri ile süsleyip içine çikolata koymuştum.. küçük kavanozlar alıp içine elma çayı koyup dışını süslemiştim.. magnette yaptırdım ama sadece yakınlarıma.. elalelim buzdolabında ne işi var kızımın diyerek:)))

böyle hediye süsleri sadece kadınlara dağıt.. erkeğe versen o da eşine verecek napsın bebek süsünü:)

mevlütte dağıtmadım birşey ama beyaz tülle süslü küçük kavanozlara bitki çayı / lavanta / şeker çikolata / kolonyavs koyup dağıtabilirsin.. içindekini yer içer dışını saklarlar:)))

$images.webp

$üüü.webp

calar saatine bayıldım canım,kızın oldu galiba:)evet herkez magnet dağıtıyor insan değişik bişeyler olsun istiyor.bebek mevlüdü yaptınmı peki onda ne dağıttın ? çook teşekkürler canım ;)

Cnmm esimin aileside acaip kalabalik ilk basta aileye saat diger hastaneye ziyarete gelen es dosta klasik biberon icinde seker veya cikolata dagitildi. Sonra tabi ona verdik buna vermedik diyerekten tkrr calar saatlerden aldik herkeslere dagittik :) evett kizim oldu cok sukur 😊😊

Buna bayıldım ben, inanılmaz sirin. Boyutu ne kadar büyük mü? Klasik seylerden dağıtmak istemiyorum ben de bu tarz

bişi alıp dağıtabilirim.

bende değişik bişey olsun istiyorum ondan forum açtım.evet saatler çok şirin ve akıllıca.seninn doğum ne zaman ?

Canim çok beğendim.bende bu minik saat çok güzel bir düşünce. Ama fiyati nasildi? Çok pahali midir toplu alimlarda : (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X