Bebek her zaman tekmeler mi

Gmtck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
135
22
48
28
Merhaba bayanlar 22+4 teyim.
1 gün fazla hreket hissederken diğer gün daha az tekme hissediyorum normal mi?
İlk hamileliğimde tecrübesizim. Nedeni nedir?
Birde 6. Aya göre karnım küçük normal mi

E uyuyor her an nasıl tekmelesin
Karnınızin şekli de tamamen yapinizla ilgili, bir sorun değil tabiki.

Gün içinde aşağı yukarı 10 keretepki alıyorsanız yeterli. Oğlum hiç hareket etmezdi neredeyse benim dürtüklemelerimle olurdu kızda yerinde durmazdı ikiside normal. Karın şeklinizde normal yavaş yavaş olcak hepsi hayırlı olsun

Canim uyuyordur bebek buu yediklerine de bağlı hareket edip dinlenmenede bağlı

Normal canım bebeler sürekli hareket halinde dönüyorlar uyuyorlar bazen onlar da yorgun olabiliyor önemli olan hareket etmesi az ya da çok olması değil zaten

O zaman biraz kendine zaman ayır ve dinlenmene özen göster. Bebek doğunca zaten dinlenemeyeceksin

Bizim bebe hep sakindi.
Tepikleri zaten çok geç fark ettim.
Zorla dürterdi doktor da uyandırırdı da bir değip geçerdi.

Normal canım bebeler sürekli hareket halinde dönüyorlar uyuyorlar bazen onlar da yorgun olabiliyor önemli olan hareket etmesi az ya da çok olması değil zaten
O zaman biraz kendine zaman ayır ve dinlenmene özen göster. Bebek doğunca zaten dinlenemeyeceksin
Bir kayıbım oldu 2 aylıkken şuan ondan bu paniğim. Çok teşekkür ederim

İkizlere hamileyken 5.5 aylıkken yatak bakmaya gidince adam bu yıl mi kullanacaksınız demişti. Bakınca çokta belli olmuyordu iç karın genişliği etkili demişti doktorum. Harekete gelince oğlum altta idrar torbası üzerinde dururdu kızım baş yukarı sol tarafta. Kızın eli kolu bayağı kafası oynardı. Oğlum arada tekme atardı. Helva yediğimde oğlum hareketli olurdu. Kontrol öncesi helva yer giderdim. Uyuyorlar birde her zaman hareket edecek olsalar 9 ay geçmezdi. Gün içinde farklı aralıklarla tepki veriyorsa içini ferah tut inşallah canım. Önceki yaşadığın olay etkiliyor seni ama içini ferah tut. Takipte olmakta fayda var.. gün içinde tepki veriyor mu veriyorsa tamam hergun aynı olmuyor..

Bir kayıbım oldu 2 aylıkken şuan ondan bu paniğim. Çok teşekkür ederim
Haklısın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim 2 gündür çok ayakta kaldım ve yürüdüm belki onunl alakası olabilir. Birde detaylı ultrasona girdim geçen hafta cumartesi dr amniyon sıvısı azalmıl gibi dedi ama ölçtü 10 cm çıktı onuda taktım sanırım kafama

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim 2 gündür çok ayakta kaldım ve yürüdüm belki onunl alakası olabilir. Birde detaylı ultrasona girdim geçen hafta cumartesi dr amniyon sıvısı azalmıl gibi dedi ama ölçtü 10
Haklısın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin inşallah canım darısı tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…