Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

gumus19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
2.533
581
113
Çorum
bebek için cok bekleyen yada az bekleyen......
hamile kalıp devamını getiremeyen bayanlar....
geri sayıma başlıyoruz...
3 2 1

gumus19----21 yaşında 3yıllık evli 3 tane 14 haftalık 1 tane 11 haftalık bebek kaybı rahimde perde ve kan pıhtılaşması sorunu var kasımda 5. planlıyor..:49:
ayen1986---26 yalında 3yıllık evli 25 haftalık ve 3 aylık bebek kayıpları var tahminen 2 kimyasal gebelik yaşadı kan pıhtılaşması var şu an çalışmalarda..bat 6 kasım...:49:

loori---21 yaşında 2 yıllık evli 1 yıldır bebek istiyor belli bir problem yok kürlere devam ediyor...:49:
hayalot---24 yasinda evlilik yildönümü yaklasan güzel bi kiz... 6 yillik evli...ama 2 yildir bebis icin kocasini duvara tirmandiriyor..lanet olasica kistlerle mücadele ediyo..ama hayalotumuz yenecek bu lanet kistleri..yakinda insaallah kuzucugunu kucagina alacak..batı yok cenaze töreni var 15 kasım tüm kk davetlidir :49:

Son düzenleme:
Ahada ben geldimmm hayirli ugurlu bol bebisli olsun insallah :emir_bebek::nazar:

bebek için cok bekleyen yada az bekleyen......
hamile kalıp devamını getiremeyen bayanlar....
geri sayıma başlıyoruz...
3 2 1

kanka ınsan bıraz uzun duygusal konusma yapardıı yaaa :9::9::9: hayırlı olsunn kulagından cek getır hala eskı topıklere yazan olursaa :47:

hoşgeldn sağol cnm
topik benden bebiş haberleri sizden :49::49:
dediğim formulleri uyguluyosunnuz önüümüzdeki ay kontrole geliyosunu sloganım şu HER YERDE HALVET :27::27:

Hosbulduk bebegim kesinlikle ben deniyorum hatta bu aksam su isi :16::16:

hayırlı olsunnnn bu gunlerıde gordukkk daha bızı kımse kovamazz :9::9::9::9::9:
artık devir bizim hahaha burdaki gülüş cadı gülüşü tamammı :9::9:
kanka ınsan bıraz uzun duygusal konusma yapardıı yaaa :9::9::9: hayırlı olsunn kulagından cek getır hala eskı topıklere yazan olursaa :47:
kızım ben ateşliyim duygusal değilim aslında ateşlide değilimde taklit yapıyorum gaza geldm :21::21:
herkes buraya gelecek okadar :kkk::kkk:

hoşgeldn sağol cnm
topik benden bebiş haberleri sizden :49::49:
dediğim formulleri uyguluyosunnuz önüümüzdeki ay kontrole geliyosunu sloganım şu HER YERDE HALVET :27::27:
halvet starr diye bi vıdeomu ceksen gangam starr var yaaa :84:
Yeni meskenimiz burasimi kizlar simdi :27::27:

evett canikomm yasak hayaldaa ınsallah gelirrr yanii gelmezse gider getirrizz :19::19::19: bakalım kimler gelecek :23:

evett canikomm yasak hayaldaa ınsallah gelirrr yanii gelmezse gider getirrizz :19::19::19: bakalım kimler gelecek :23:

yasakhayal mutlaka burayida bulur canim haber vermesek bile o bulur gelir :33: halvet dersleride verilirmi acaba :52::52:

ölme emi halvet star yaptı karı beni görende bişey zannetcek neymiş bu karı diycekler :9::9:
gelmeyenin kukuşunu keserim bebek yapamazlar :1::1:

yasakhayal mutlaka burayida bulur canim haber vermesek bile o bulur gelir :33: halvet dersleride verilirmi acaba :52::52:

gümüş gelmeyenin kukuşunu kesecekmişşş kıııızzzzzzzzzzz :53::53::53: lori bu topıge bızden baska yazan olmıcak sanırımmm :19::19: rezil olacazzz :19::19::19:

gümüş gelmeyenin kukuşunu kesecekmişşş kıııızzzzzzzzzzz :53::53::53: lori bu topıge bızden baska yazan olmıcak sanırımmm :19::19: rezil olacazzz :19::19::19:

Anaaaammmmm valla hemen birilerini bulmamiz lazimmm ama sesimizi duyan elbet olucaktir:4::4:

ölme emi halvet star yaptı karı beni görende bişey zannetcek neymiş bu karı diycekler :9::9:
gelmeyenin kukuşunu keserim bebek yapamazlar :1::1:
bundan böyle kocasıyle sorun yasayanlaraa bu konuda basarılı olmayanlara ders vereceksın söz agızdan cıktı bikere idolsun sen :19::19::19:
tabi ilk dersi verdik bile salonda deneyn akşam :23::23:
bncede haber vermesekde bulur kesin :52:

benımkı ıstemıyor ille yatak odası olacakkk :31::31::31:

Hayalotu buldumm kizlar direk cagirdim buraya gelir simdi insallah :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Anaaaammmmm valla hemen birilerini bulmamiz lazimmm ama sesimizi duyan elbet olucaktir:4::4:

korkmayın biz bize yeteriz
bundan böyle kocasıyle sorun yasayanlaraa bu konuda basarılı olmayanlara ders vereceksın söz agızdan cıktı bikere idolsun sen :19::19::19:

kızım cek indir donunu adamın kucağına otur kalkma ayyy bunlar karılı kocalı sakinler benm kocam kanepedeyken kucağına otursam direk öpmeye başlar :21::21:

Bencede canim benim icinde benimki icinde hiiic farketmezzz bakalimm yumurtlama gunleride yaklasiyo :33:

Back
X