bebek icin isimi birakmalimiyim¿

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar yaz basi gibi yada sonu gibi bebegimiz olsun istiyoruz Allah im nasip ederse tabi be bn hamilelik zamsninda deilde cocugum olduktan sonra isimi birakmak istiyorum hem cocugumu kendim buyutmek istiyorum hem isyerindeki arkadasla is geregi disinda konusmuyoruz 3 sene boyle idare ettim artik bunaldim o yuzden birakmak istiyorum size sorun esimin eline bakicm maddi durumumuz orta derece sizce bebegim icin isimi birakmalimiyim esim para esirgemez hic bi zamn ne istesem almisizdir ama cocuk olunca tavri nasil olur maddi yonden deisirmi bilemiyorum tecrubeli arkadastan fikir istiyorum onemli bi karar oldugunu dusunuyorum bunun icin oneriler tesekkurler

çalışan bir bayan olarak bırakma derim ama sanırım işyerinden de sıkılmışsın biraz nefes almak istiyorsun.
yaptığın iş ve maaşın ne kadar bilmiyorum,maaşın düşükse;
eğer çocuğuna bakacak birisi yoksa ve bakıcı tutacaksan aldığın maaş bakıcıya gider,
eğer annen falan bakacaksa işini bırakma derim.
yada maddi olarak çok sıkıntıya girmeyecekseniz, eşinde cimri değilse 1-2 sene çalışmaya ara verebilirsin.
ama işine geri dönmek şartıyla.

Özel sektördesin neticede bir süre kendin bakarsın ,
Baktın zorlanıyorsunuz o zaman yeni bir iş bulur başının çaresine bakarsın

maddi durumunuzu bilemem ama ben çocuk doğunca 2-3 yıl civarı çalışmamayı düşünüyorum sonrasında devam tabi...

ben de bırakma derim.1,2 sene ara ver verebiliyorsan bebeğini büyüt sonra çalışmaya başla.kadının ekonomik özgürlüğünün olması çok önemli biliyorsun çalışmazsan ileride çok pişman olabilirsin.zaten herşey çocuklarımız için değil mi?ben de çalışan bi anneyim.9 ay kendim baktım.2 ay ücretsiz izin aldım inan zor geliyordu eşimden para almak alışmışım ya yıllarca kendi paramı kazanmaya..sözün özü sakın çalışmayı bırakma...

İş hayatı insanı öyle bunaltıyor ki bazen aynı şeyi yapmak istiyorum, sizi çok iyi anlıyorum ama iş yeri kendimin olduğu için hiç şansım yok bunu yapmaya. Belki de 1-2 sene bir ara verebilirsiniz ama sonrasında geri dönmek kaydıyla. Bir de bebek bakmak iş hayatından daha zorlayıcıdır belki hiç bilmiyorum bunu, çalışan anneler en doğrusunu bilir sanırım.

Back
X