- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
- Konu Sahibi beautifulwoman
-
Gittim bı sorunumuz yok yumurtlama zamanları aksilikler yaşıyordukDoktora gidip muayene olup tahlillerinizi yaptirdiniz mi esinizinde ayni sekilde üroloji uzmanina gözükmesini tavsiye ederim. Onun disinda gebelik icin verilecek öneriler kisiden kisiye degisir ise yarar yaramaz bilinmez.
Merhaba ben de bir senelik evliyim hamıle kalmak istiyorum doktora gittim bir sorun yok dedi Soğan kürü denedim Bir ay adet oldum bıraktım bir haftadır incir kürü yiyorum inşallah bu ay kalırım çok üzülüyorum benimle beraber evlenen iki arkadaşım şu an hamile çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahArkadaşlar 8 aydır evliyim artık gerçekten bu ay hamile kalmak istiyorum önerileriniz var mı ?
Teşekkür ederim ama ben kolay yoldan hamile kalanlardan degilim maalesef tupbebek ile 2.denemede hamile kaldim o yuzden diyorum testlerinizi yapin ki bir sorun cikar ise.vakit kaybetmeden direk doktora gidip tedavi olabilesiniz diye. 1 yil korunmasiz iliskiye ragmen hamile kalamazsaniz doktorlar tedaviye basliyo ama ben basinda.muayene olma taraftariyim olmussunuz sorunda yokmus ne güzel.. ovulasyon testi kullanij bal tarçın corekotu karisimi var onu deneyon sigara alkol var ise bu surecte kullanmayin ve beslenmenize dikkat edin gerisi allahin takdiri. Nasip etsin insallah hayirli sekildeGittim bı sorunumuz yok yumurtlama zamanları aksilikler yaşıyorduk
Tebrik ederim sizi hamilemissiniz
Ne zamandir deniyorsunuz. 1 yili gecti ise kür fln uğraşmayın doktora gidinMerhaba ben de bir senelik evliyim hamıle kalmak istiyorum doktora gittim bir sorun yok dedi Soğan kürü denedim Bir ay adet oldum bıraktım bir haftadır incir kürü yiyorum inşallah bu ay kalırım çok üzülüyorum benimle beraber evlenen iki arkadaşım şu an hamile çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
4ay fazlaNe zamandir deniyorsunuz. 1 yili gecti ise kür fln uğraşmayın doktora gidin
İnşallah yurt dışında yaşadığımız için Gelmeden önce Hastaneye gitmiştim bir şey yok demiştiOvulasyon testini kullanin ama.sizede ayni tavsiyeyi vericem oncelikle bir muayene olunbazen bos yere zaman gectigi durumlarda oluyo çünkü insallah allah aratmadan nasip eder
Ovulasyon testi deneyin ben şuan adetteyim bir sonraki bat tarihim 6 Ağustos adetim bitince yumurtlama testi + yumurtlama masajina geçecem eşime de keçi boynuzu ve kabak çekirdeği vereceğim isterseniz bu ayı beraber geçirelim4ay fazla
Insallah allah nasip eder çörek otu yagi esiniz icin tavsiye ederim.doktor esime önermistiİnşallah yurt dışında yaşadığımız için Gelmeden önce Hastaneye gitmiştim bir şey yok demişti
Şu an randevu ayarlamaya çalışıyorum bulabilirsem yine bir hastaneye gideceğim
5 aydır paristeyım dili çok bılmedığim için kendımı cok ıfade edemıyorum bakalım alırım bu günlerde 1 haftadır ıncır kurunu denıyorum ara ara kasık agrılarım oluyor tabi sizinde tecrübelerinizi öğrenmek isterımOvulasyon testi deneyin ben şuan adetteyim bir sonraki bat tarihim 6 Ağustos adetim bitince yumurtlama testi + yumurtlama masajina geçecem eşime de keçi boynuzu ve kabak çekirdeği vereceğim isterseniz bu ayı beraber geçire
Sogan suyunu uyguladım şimdi 1 haftadır incir kuru bakalımInsallah allah nasip eder çörek otu yagi esiniz icin tavsiye ederim.doktor esime önermisti
Nasıl kullanılıyorInsallah allah nasip eder çörek otu yagi esiniz icin tavsiye ederim.doktor esime önermisti
Sogan suyunu uyguladım şimdi 1 haftadır incir kuru bakaa
Günde 1kere 1 yemek.kasigi tüketecek direk yutamaz ise.salataya karistirabilirsiniz bide havuc suyu tuketin bol bolNasıl kullanılıyor
Sogan suyu iltahap ve rahim temizleme icin kullaniliyor sanirimSogan suyunu uyguladım şimdi 1 haftadır incir kuru bakalım
Nerde yasiyorsunuz bende yurtdisindayim saglik sistemi cok yavas malesefİnşallah yurt dışında yaşadığımız için Gelmeden önce Hastaneye gitmiştim bir şey yok demişti
Şu an randevu ayarlamaya çalışıyorum bulabilirsem yine bir hastaneye gideceğim
ParisNerde yasiyorsunuz bende yurtdisindayim saglik sistemi cok yavas malesef
Pariis ve randevu yok dıyebılırım kac gundur ugrasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?