Bebek Beslenmesi Bebek icin termometre

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mutlu-bebisler

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
82
13
8
29
Arkadaslar merhaba yatak odam soguk oluyor ve ufo almayi dusunuyoruz dogum yapicam. Günlerim kaldi odaya termometre almayi dusunuyorum birde ne önerirsiniz ufonun bogazi ve burnu kuruttugunu biliyorum kullananlar varmi oda sicakliginida ölcmek icin termometre önerisi olan yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar

Arkadaslar merhaba yatak odam soguk oluyor ve ufo almayi dusunuyoruz dogum yapicam. Günlerim kaldi odaya termometre almayi dusunuyorum birde ne önerirsiniz ufonun bogazi ve burnu kuruttugunu biliyorum kullananlar varmi oda sicakliginida ölcmek icin termometre önerisi olan yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar
Merhaba benim yatak odamda soğuk oluyor. Gun icinde kombiyi hep sabit isida acik tutuyorum. Yatmaya yakın da odanın ısısını olcuyorum, eger soguksa 23-24 derece olana kadar ufo aciyorum. Ben ayrıca bir termometre almadım. Medisananin ateş olcerini aldım, hem bebegimin ateşini olcuyorum hem de odanın ve nesnelerin ısısını da olcebiliyorum. Ufoda kaloriferde boğaz kurutuyor, kalorifer sulugu kullanabilirsiniz.

canim buharli ısıtici aldim bende karar verdim ve odaya dijital oda sicakliginni ölcen termometre alicam boyle denicem sıcaklığı ayarlicam

Back
X