Doğuma Hazırlık Bebek için yatak ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tikita

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
1.783
815
178
İzmir
Arkadaşlar ilk hamileliğim ve oldukça tecrübesizim,sizlerden fikir almak istiyorum ...

Bütçemiz çok fazla olmadığından bir kaç seçenek var aklımda.

Bir akrabamdan sepet beşik gelecek bir de hamak.

Sepet beşik ve hamağı çok fazla kullanamayacağız malum...sizler kullandıysanız kaç ay kullandınız?..

Bunların haricinde ikea bebek karyolası mı? park yatak mı almalıyım ? Büyüyen bebek karyolası düşünmüyorum...

Ne alırsam alayım ikea dan şifonyer ve gardıropla kombinlemeyi düşünüyorum...

Yardımcı olursanız sevinirim....çok teşekkür ederim...

Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Ben oğluma park yatak aldım çok ta memnunum tavsiye ederim. Fazla yerim yok büyüyünce kapatır çantasına koyar dolaba kaldırırm diye aldım. Çok ta memnunum. Sallanıyo cibinliği var alt değiştirme yeri var dönence si var.

canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim..

ben de ikea mı park yatak mı büyüyen karyola mı diye düşünmüştüm..

sonunda park yatak aldım yatak odamıza yanıma.. büyüyen karyola da onun odasına..

ama park yatakla o kadar memnunduk ki büyüyen karyola süs oldu.. arada sırada kullandık..

büyütelim yatak olsun dediğimizde de alt tahtaları çatlamış olduğunu görüp o sinirle attık çöpe.. (sallanan bir üründü, kızım zıplamayı seviyor bir de:)

ikeadan 60X120 diye vazgeçtim 60 cm dar geldi gözüme.. iyiki almamışım, park yatak 80 cm olduğu halde yanlara çarpıp uyanıyordu bazen.. yaşıtlarına göre uzun yapılı idi hep.. bir de deli yatanlardan kızım.. yani ikea bize çok az iş görürdü..

park yatak en iyisi bence.. yandan açılan kapısı vardı girip çıkıyordu oyun evi gibi olmuştu son zamanlarda:)

park yatakta büyüt sonra tek kişilik karyolaya geç herkese tavsiyem bu olur bundan sonra:)

Çok teşekkür ederim cevapladığın için..

Park yatak alcak olursam herşeyi olsun istiyorum bende...eşim pek yanaşmıyor nedense :) park yataklara ısınamadı gitti :) bakalım zaman ne göstericek...yer açısından sıkıntım yok benim .. normal bebek odaları istemiyorum sadece hem çok pahalı hemde mantıksız geliyor...çoğunluk park yatak diyor zaten aklıma yatmaya başladı gibi..Allah oğlunu bağışlasın canım,nasipse benimde oğlum geliyor..

Öncelikle çok teşekkür ederim cevapladığın için...Allah senin kızını da sana bağışlasın canım...ben başından beri istemiyorum zaten büyüyen karyola...takım almayı hiç düşünmedim,ikeadan kombin yaparım diye düşündüm aama sanırım park yatak alıcam bu gidişle çünkü gerçekten çok tavsiye eden var... dediğin gibi ikea bebek karyolaları biraz küçük yani dar...bakalım zaman ne göstericek canım...markası nedir acaba park yatağının sakıncası yoksa söylermisin...?

baby max idi markası.. fiyatı da çok uygundu.. cibinlik alt değiştirme müzikli oyuncak dönence vs herşeyi vardı.. 2 katlı olması da önemli tabi.. ayağa kalkınca katı aşağı indirmen açısından.. tavsiye ederim çok memnun kalmıştık.. hatta buradan bir arkadaşa sattım.. o da memnundur inş..

çok teşekkür ederim canım,tavsiyelerini göz önünde bulundurucam,bende herşeysi olsun istiyorum park yatak almışken dimi ama :)
verdiğin bilgiler için sağol....

Rica ederim cnm. Ama gerçekten park yatak lar çok kullanışlı değerlerinden daha iyi bence. Sağol cnm inşallah sende hayırlısıyla kucagına alırsın

Benim aldığım park yatak markası da baby max cnm
.çok güzel sanırım bizim ki de iki katlı bebiş büyüdükçe aşağı indir yosun

Benim aldığım park yatak markası da baby max cnm
.çok güzel sanırım bizim ki de iki katlı bebiş büyüdükçe aşağı indir yosun

Amin canım çok teşekkür ederim,baby max ları en kısa zamanda incelicem önce internetten bakayım da... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…