- 18 Mart 2011
- 9.279
- 31.959
- 748
Bacım ikisinden biri işte, bu kadar önemli mi gerçekten?Konudan çok alakasız ama cinsiyet tahmini edebilirmisin ilk hamileliğimde merak ediyorum 14 haftalık Eki Görüntüle 3637518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım ikisinden biri işte, bu kadar önemli mi gerçekten?Konudan çok alakasız ama cinsiyet tahmini edebilirmisin ilk hamileliğimde merak ediyorum 14 haftalık Eki Görüntüle 3637518
Tamam işte doktorun bakıp net olmadığı bir durumda burada nasıl cevaplar bekliyorsun? Anlıyorum çok heyecanlısın ama sabret ,doğru zamanda öğrenirsinSordum yüzde yüz söyle mi net değil
Önemli tabi kaç oldu gidiyorum çocuk sürekli arkası dönük doktor yüzde yüz tahmin etmiyo meraktan catladımBacım ikisinden biri işte, bu kadar önemli mi gerçekten?
Sağlıklı mı? Gerisi boş. Eninde sonunda öğreneceksinÖnemli tabi kaç oldu gidiyorum çocuk sürekli arkası dönük doktor yüzde yüz tahmin etmiyo meraktan catladım
Haklısın ama ilk hamilleliğimTamam işte doktorun bakıp net olmadığı bir durumda burada nasıl cevaplar bekliyorsun? Anlıyorum çok heyecanlısın ama sabret ,doğru zamanda öğrenirsin
Evet oda doğruSağlıklı mı? Gerisi boş. Eninde sonunda öğreneceksin
Erkege benziyor ama zaten 16.haftada ogreniliyor cinsiyet, ultrasona girmeden once birazcik cikolata yemeni tavsiye ederim o zaman sıpalar hareketleniyor, donuyorlar. Sağlıcakla dogurun.Evet oda doğru
%50 erkek.Konudan çok alakasız ama cinsiyet tahmini edebilirmisin ilk hamileliğimde merak ediyorum 14 haftalık Eki Görüntüle 3637518
Ben de kahve falımı atcaktım tam ncncnKonudan çok alakasız ama cinsiyet tahmini edebilirmisin ilk hamileliğimde merak ediyorum 14 haftalık Eki Görüntüle 3637518
At kız şurada üç beş uydursak illaki biri tutarBen de kahve falımı atcaktım tam ncncn
Ne münasebet %50 kız bariz%50 erkek.
İki tanr bebe var ikisine de verecek hiç bir şeyim yok, Allah istedi oldu, ama giysi dolabı yok, ne diyeyim mesela?Ya bence de kadının çok üstüne gidiyorsunuz sa ki bir üyenin dediği gibi onunda ne yaşadığını bilemeyiz uzaktan onu yapmam bunu yapmam demek kolay evet doğacak çocuklara üzülüyoruz ama karşımızdaki insanında neler yaşadığını nelere mecbur kaldiğını bilmeden bu kadar yüklenmek doğru değil
Bir şeye mecbur kalmamış ki, korunmayı beceremiyorlar sadece, bir de çok doğurganlar maasallah, libidolari da yüksek, parasızlık, işsizlik, ilk çocuğun sefaleti falan gram umurlarında değil, bizene bizim moraller yüksek diyip sevişip duruyorlar, biz napalm?Ya bence de kadının çok üstüne gidiyorsunuz sa ki bir üyenin dediği gibi onunda ne yaşadığını bilemeyiz uzaktan onu yapmam bunu yapmam demek kolay evet doğacak çocuklara üzülüyoruz ama karşımızdaki insanında neler yaşadığını nelere mecbur kaldiğını bilmeden bu kadar yüklenmek doğru değil