oyun yapıyor olmalı çünkü benim bebeğim de böyle davranışlar gösterdi,dans eder gibi sağa sola hareketler kafasını aşağı yukarı sallama gibi hareketleri de var,sonra bu iş şarkı duyduğun da doğrudan dans etmeye döndü,ellerini yanlara açıp sağa sola dönerek hareket ediyor müzik duyduğun da..
şuan 1,5 yaşında otizm falan hiç düşünmedim,her bebeğin kendine özgü davranışları var,
kendine zarar vermediği sürece normal davranışlar olarak karşılıyorum,
son zamanlar da gördüğüm ve duyduğum en büyük davranış bozukluğu çocuklar da kafalarını bir yerlere vurma,takip ediyorsanız burda da okumuşsunuzdur,
çevremde de ilgi çekmek için bu hareketleri yapan çocuklar var ama onlar zarar verircesine yapıyorlar,bebeğiniz sosyalse çoğu hareketini takdir ediyorsanız yaptığı herşeyi beğenmenizi bekleyerek defalarca tekrar edecektir,sevmediğiniz tutumları görmezden gelirseniz yapmayı bırakabilir,
son dönemler de otizm konusu gördükçe gözlerim kanıyor artık insanların beyinlerini yıprattılar her anne endişeli artık,psikolojik olarak her hareketini sorgulamaya başlarsınız bir noktadan sonra yıpranırsınız...