Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İpekKizlar nasip olursa bi kizim olucak 3 isim arasinda kaldik
İnci, İpek, Bilge
Sizce hangisi daha guzel
Tesekkur ederim
Bilge erkek ismi olarak da kullanılıyor. İpek güzel isimKizlar nasip olursa bi kizim olucak 3 isim arasinda kaldik
İnci, İpek, Bilge
Sizce hangisi daha guzel
Bilge esimin sundugu bi isim diger ikisi benim bakalim sonuc ne olacakBilge erkek ismi olarak da kullanılıyor. İpek güzel isim![]()
Kura yapın bu isimlerde kararliysanizBilge esimin sundugu bi isim diger ikisi benim bakalim sonuc ne olacak![]()
Henuz baya vakit var ama en son oyle olucak herhaldeKura yapın bu isimlerde kararliysaniz![]()
Evet cok naif ve kibarİnci ismini hiç duymuyorum artık ve çok severim her zamanın ismi gibi gelir![]()
Henuz baya vakit var ama en son oyle olucak herhaldetabi bide aileler fikir sunarsa ohooo
![]()
Esim karismasa zaten ikisinden birini secerdimİnci ve ipekk çok güzellll![]()
İnciKizlar nasip olursa bi kizim olucak 3 isim arasinda kaldik
İnci, İpek, Bilge
Sizce hangisi daha guzel
Dimi bir de o mesele var ama sizce ismi koymak kimin hakkı olmalıHenuz baya vakit var ama en son oyle olucak herhaldetabi bide aileler fikir sunarsa ohooo
![]()
Tabiki anne babanin ailelerimiz fikir verse de direticek insanlar degil AllahtanDimi bir de o mesele var ama sizce ismi koymak kimin hakkı olmalı![]()
Öyle olsunlar zaten ilk bebek olcak galibaTabiki anne babanin ailelerimiz fikir verse de direticek insanlar degil Allahtan![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet insallah![]()