İyi geceler. 27 haftalık gebeyim. Oğluma Mehmet ismini koyacağız. Yanına sizce bu isimlerden hangisi daha uygun olur ?
Aras
Kaan
Emir
Meriç
Eren
Poyraz
Uraz
Çağın
İyi geceler. 27 haftalık gebeyim. Oğluma Mehmet ismini koyacağız. Yanına sizce bu isimlerden hangisi daha uygun olur ?
Aras
Kaan
Emir
Meriç
Eren
Poyraz
Uraz
Çağın
Aras
Kaan
Emir
Meriç
Eren
Poyraz
Uraz
Çağın
Aras
Kaan
Emir
Meriç
Eren
Poyraz
Uraz
Çağın
Aras
Kaan
Emir
Meriç
Eren
Poyraz
Uraz
Çağın
Mehmet'in yanına sesli harfle başlayanlar daha kolay telaffuz edilir gibi geldi bana. Diğerlerini söylemek zor oldu bana göre (artik 2 isim kullanmaya üseniyorum zaten o ayrı :)).
Okullarda öğretmenler de 2 isim zor olunca teke düşürüp birini seçip kullanıyorlar benim gördüğüm.
2 koyacaksaniz sesli harfle başlayanları seçerdim ben olsam.
Sağlıcakla gelsin
Mehmet'in yanına sesli harfle başlayanlar daha kolay telaffuz edilir gibi geldi bana. Diğerlerini söylemek zor oldu bana göre (artik 2 isim kullanmaya üseniyorum zaten o ayrı :)).
Okullarda öğretmenler de 2 isim zor olunca teke düşürüp birini seçip kullanıyorlar benim gördüğüm.
2 koyacaksaniz sesli harfle başlayanları seçerdim ben olsam.
Sağlıcakla gelsin
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Ben de iki isim olunca teke düşürüyorum. O yüzden aslında bu isimlerin hepsi Mehmet ile uyumlu olmasa da beğendiğim isimler. Amin inşallah sağlıkla doğsun oğlum. İsimden ziyade ömrü güzel olsun