Doğuma Hazırlık Bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ikiz bebeklerim olucak inş bizde eşimle bu konuyu çok düşünüyoruz ben benanla benay olsun istiyorum eşim birine kayınvalidemin ismini koymak istiyo hatice nepsam bilemiyorum

ikiz bebeklerim olucak inş bizde eşimle bu konuyu çok düşünüyoruz ben benanla benay olsun istiyorum eşim birine kayınvalidemin ismini koymak istiyo hatice nepsam bilemiyorum
diğer bebeğede sizin annenizin ismini koyacağınızı söyleyin ;)

ben her daim tek isime sicak bakiyorum.
Enes ve Rümeysa. eşim enesi beğenmedi yok arkadaşının adiymişş..
bulamiyorum isim yaa:(

Kızlar erkek ismi arıyorsanız kesinlikle Destan adını şiddetle tavsiye ederim. Biz çok beğeniyoruz fakat çok yakınımızın oğlunun adı olduğu için biz koyamıyoruz. İlgilenenler bence değerlendirsin derim :KK66:

nerden buluyolar degişik isimleri ya:) benim duymadığım ilginç adlar çikiyor:)
:) Bende ilk ve son duydum zaten. :) Benim oğlumun adı Efe Yağız. Bunun cinsiyeti belli değil hem kız hem erkek E ve Y ile başlayan arıyorum. Bana göre farketmiyo ne ile başladığı eşim E ve Y olsun istiyor. Aklına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim

:) Bende ilk ve son duydum zaten. :) Benim oğlumun adı Efe Yağız. Bunun cinsiyeti belli değil hem kız hem erkek E ve Y ile başlayan arıyorum. Bana göre farketmiyo ne ile başladığı eşim E ve Y olsun istiyor. Aklına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim

erkmen yiğit koyun bari:) kız olursa Elis Yade olabilir yada Yağmur bilmiyorum:)
yagiza yakışan erkek isim Yiğit kız isim Yağmur.
ha bu arada benim yeğenimin adi da yagiz kuzenime kız olursa yağmur koy dedim. yagiz yağmur.. çok hoş demi. oda koymuycam dedi aysimaya takmişti:)

YADE fenerbahçeli kalecisi volkan demirelin kızı.. ben ondan biliyorum
elis güzel kokan çiçegin adi..

Back
X