- 14 Kasım 2012
- 238
- 111
- 303
- Konu Sahibi Rapunnzelll
Ben kızım olursa inşallah , Önem ya da Nehir koyacağım. Tabi eşim Mitvarisa olacak deyip duruyor
mitvarisa neymiş bana da çok ilginç geldi ayrıca rus ismi gibi geliyo kulağa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kızım olursa inşallah , Önem ya da Nehir koyacağım. Tabi eşim Mitvarisa olacak deyip duruyor
Benim ilk aklıma gelende Elif Yaren oldu nedense :):) Bende ilk ve son duydum zaten. :) Benim oğlumun adı Efe Yağız. Bunun cinsiyeti belli değil hem kız hem erkek E ve Y ile başlayan arıyorum. Bana göre farketmiyo ne ile başladığı eşim E ve Y olsun istiyor. Aklına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim
yağmur ece:) Bende ilk ve son duydum zaten. :) Benim oğlumun adı Efe Yağız. Bunun cinsiyeti belli değil hem kız hem erkek E ve Y ile başlayan arıyorum. Bana göre farketmiyo ne ile başladığı eşim E ve Y olsun istiyor. Aklına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim
Ever buda güzel. Teşekkürleryağmur ece![]()
Bence değişik ve güzelKızlar Erkmen nasıl
Cinsiyetimiz henüz belli değil ama erkek olur ise Erkmen düşünüyorum :)Bence değişik ve güzel
Benim oğlum olacak eşim ali koyacak bende yanına değişik bir isim bulmaya çalışıyorum ikimiz içinde hayırlısı olsun rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinCinsiyetimiz henüz belli değil ama erkek olur ise Erkmen düşünüyorum :)
Amin canım cümlemize inşallah. Hayırlısı ile kucamıza alalım inşallahBenim oğlum olacak eşim ali koyacak bende yanına değişik bir isim bulmaya çalışıyorum ikimiz içinde hayırlısı olsun rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Canım isimler güzel benim oğlumun adıda Efe Yağız. Yalnız Efe ler cok yaramaz oluyor haberiniz olsun. Ben inanmazdım herkes derdi ismine çeker biyerde cocuk derlerdi yok canım olur mu öyle saçmalık derdim ama gerçekten Efeler gibi bir oğlum var :) Arkadaşımın oğlununda adı Efey di onunkide. Hatta bir bayanla markette kasada konuştuk. Benim oğlumu görünce adı ne dedi. Efe dedim. Çok yaramaz falan dedim. Kadın bunlar iyi günlerin geçmiş olsun başta hata yapmışsın dedi. Onun oğlunun adı da Efeymiş.Iyi günler. Arkadaşım hamile ve bir erkeği olacak inşAllah. Size Evren Efe ismi nasıl ?
Emirhanlar ve Yiğitlerde çok yaramaz olurCanım isimler güzel benim oğlumun adıda Efe Yağız. Yalnız Efe ler cok yaramaz oluyor haberiniz olsun. Ben inanmazdım herkes derdi ismine çeker biyerde cocuk derlerdi yok canım olur mu öyle saçmalık derdim ama gerçekten Efeler gibi bir oğlum var :) Arkadaşımın oğlununda adı Efey di onunkide. Hatta bir bayanla markette kasada konuştuk. Benim oğlumu görünce adı ne dedi. Efe dedim. Çok yaramaz falan dedim. Kadın bunlar iyi günlerin geçmiş olsun başta hata yapmışsın dedi. Onun oğlunun adı da Efeymiş.
Güzel bence :) Evet onlarıda duymuştum yaramaz olur diyeEmirhanlar ve Yiğitlerde çok yaramaz olurAma Edeyi ismi çok güzeeel. Evren ismi nasıl ?