arkadaslar ben 32 yasında taze anneyım :) bebeişim 3 ayını bitirdi...bekarkende evlendiğimdede cok bebek istedim...bebek sahibi olmak hayata dair en öenemli isteklerimdendi...şükür rabbim nasip etti..hamileleigim biraz sıkıntılı gectı, erken dogum riskı atlattım..bebeğimi hasretle itinayla bekledim..bebegım dogdu sarılık atlattı 4 gunlukken..hastane tedavı derken sonra evimizde basbasa kaldık...esim bana bakabilmek için işten bile cıktı..ilk gunlerden bugüne hep sunu hıssettım..ben yanlıs bır karar mı verdım..anne olmak ıcın erkenmıydı hazır degılmıydım..yapamıyorum cok zayıfım, ya hasta oldugunda dogru mudahale edemezsem..dahası benım yuzumden hasta olursa...bu korkunun dısında bebegımı kendıme engel olarak gordum goruyorum..sankı elımı kolumu baglıyor..bır yere cıkamıyorum...cıksam aklım hep onda...evın ıcındede dısındada sankı hayatım bır fanusa konmus ben haraket ettıkce gerceklere carpıyorum...bazemn yatagıma yatıp kalkmamak saatlerce uyumak ıstıyorum...elim hıcbır seye gıtmıyor yemek yapmak camasır temızlık hıcbır sey yapamıyorum..sankı zaten tum zamanımı bebek alıyor onlara zaman kalmıyor bır tembellik geldı uzerıme..sadece dısarı cıkma durumunda olursam saacımı tarıyorum..aynaya bakmıyorum bıle gunluk yasamda...
grıp oldum gecenlerde yalvar yakar kayınvalıdem geldı...bınbır nazla kalıyor..cok sevmem kendısını ama ınanın nasıl bır psikolojideysem onun varlıgı bıle guc verır oldu...
ne yapcam bılmıyorum esımlede tartsmaya basladım..bunalımdayım dıyorum uzerıme gelme dıyorum ... oda artık anlayısla karsılayamıyor sanırım..3 ay oldu bebek dogalı gecmedı bu durum..
dertlesmek ıstıyorum sızlerden cevap beklıyorum
grıp oldum gecenlerde yalvar yakar kayınvalıdem geldı...bınbır nazla kalıyor..cok sevmem kendısını ama ınanın nasıl bır psikolojideysem onun varlıgı bıle guc verır oldu...
ne yapcam bılmıyorum esımlede tartsmaya basladım..bunalımdayım dıyorum uzerıme gelme dıyorum ... oda artık anlayısla karsılayamıyor sanırım..3 ay oldu bebek dogalı gecmedı bu durum..
dertlesmek ıstıyorum sızlerden cevap beklıyorum