bebek istemi için duphaston kullananlar bakabilir mi ? önemli.

melexis

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
102
42
18
38
merhaba arkadaşlar. bu ilacı kullanan var mı aranızda acaba ?çoğu kişi bu ilacı adet düzenleyici olarak kullanmış ama benim durum başka. 26 günde bir adet görüyordum ben. düzenliydi yani. klomen kullandım adetimin 4 gününden itibaren sonrasında doktor ilişki takvimi verdi yumurtalıklara bakarak. ve ilişki takviminin bittiği gün bu ilacı kullanmamı söyledi. normal döngüye göre bugün adet günüm ama olmadım henüz. idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. ilacın bitmesine 4 gün var daha anladığım kadarıyla bu ilaç bitene kadar hasta olamayacağım ben. ama idrar da negatif diyor. ben bişey anlamadım bu işten. bilen bi yorum yazsın Allah rızası için

Canım, normal şartlarda ilaç bittikten sonra 2-3 gün içerisinde adet olman gerekiyor. Panik yapma lütfen :) Şu anki durumun nedir? Baya geçmiş yazının üzerinden olmuşsundur herhalde.

Eve ilaç bittikten 3 gün sonra oldum müthiş bi hayal kırıklığı yaşadım. Bu ay yine klomen kullandım ama duphaston kullanmayacağım

Ben de kullandım klomenle. Doktor eğer gebelik oluşursa tutunmaya yardımcı, gebelik olmazsa adet olmayı sağlar demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…