bebek isteyen hanimlar

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
kızlar progestanı duydunuz mu yumurtlatıyor.yumurtlayıp yumurtlamadığınıza hiç dikkat ettiniz mi

Son düzenleme:
kızlar progestanı duydunuz mu yumurtlatıyor.yumurtlayıp yumurtlamadığınıza hiç dikkat ettiniz mi.Ben önce Allahın sonra o hapın sayesinde hamile kaldım.

progestorandan bahsediyorsan onun gebe kalmakla fln bi alakası yok helede yumurtlamayla o ilaç sadece bebek rahimde tutunsun diye veriliyor ve geneldee tüp bebek uygulamalarında veya rahim duvarı inelmesi sorununda...

canım adetim düzensizdi.Doktor düzenler hemde hamile kalmanı kolaylaştırır diye verdi.meğer bende yumurtlama olmuyomuş.Bir sene sonra hamile kaldım.

canım adetim düzensizdi.Doktor düzenler hemde hamile kalmanı kolaylaştırır diye verdi.meğer bende yumurtlama olmuyomuş.Bir sene sonra hamile kaldım.

valla ilk kez duydum yumurtlattığını ..neyse sonucun güzel olmuşş bebeğinle sağlıklı bi yaşam diliyorum sana

adetin 12 ile 17. günler arasında yumurtlama oluyo.İlacı son kullanmamda adetten sonra acayip sıvı geldi.o zamana kadar hiç gelmemişti.o ayda hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…