Merhaba Yani gebelik belirtileri arasında dediklerin var bir kaç gün geçince 5 gün gibi test yapınca çıkması gerekirMerhaba düşündümde eger katilmak isterseniz burdan hem dertlesme hem sorularimiz hem tecrubelerimizi paylasmak icin bi post acmak istedim. Mesele ben basliyim katilmak isteyen olursa kaynaşırız. Benim regl döngüm düzgündür.1 gün gecikmem olunca günümde test yaptım cikmadi. Ne Adet belirtim var ne gebelik sadece belime giren hafif agrilar var bide islakligim cok fazla. Bole bi sey yasayaniniz var mi? Yani hafif bel agrisi ve akimti yogunlasmasi gebelil belirtisi midir?
İdrara çıkma istegi de bir belirti umarım gebesinizdirSimdi koydeyim bilerke koye geldim yoksa dayanamaz hergun test yapabilirdim sanki sistit olmusum gibi hep idrara cikma isteğim oluyo hayirli olsun
Ben de iki kere letu kullandım yumurtam büyüdü olmadı ama bir kere de çatlatma iğnesi oldum gene olmadı doktor son letu hakkın yada aşılama yapalım dedi ben de bu ay hiç bişey istemedim
Şuan ya çok üşüttüm yada belirti ama.anlam. veremedim vajina da iki üç gündür ara ara ağrı ve sızlama var ama bazan çok fazla oluyor dudağımda uçuk çıktı belimde de ağrı
Umutlanmak istemiyorum ama bir yandan için de umutlanmak istiyor anlam veremiyorum 4gun var heycanla bekliyorum
hadi bakalım arkadaşım güzel haberler ile ben şimdi adet olmuşum sabah gördümbende hâlâ adet olamadim 10 gunluk bi gecikme cuma kan testi verdim negatif inatla gelmemekte israr ediyo
Gelze rahatlicam artik cidden korkuyorum bi problem mi var diye bu kadar gecikme cok gariphadi bakalım arkadaşım güzel haberler ile ben şimdi adet olmuşum sabah gördüm
Kızçeler slm. Bende bişey sormak istiyorum. Çok ince bi detay ama aklımda soru işareti olarak kalıyorum. Ben 13 aydır evliyim. Hiç korunmadık ama gebe kalamadım. Pkos teşhisi kondu her neyse. Biz her ilişki sonrası eşim çok afedersiniz penisini çıkardığında ben hemen peçete koyuyorum. Rahatsız olmayayım ve Yatağa akmasın diye. Aklıma gelen şey peçete spermleri emiyor mu. Yoksa saçmalama ne alaka mı diyeceksiniz. Yada sizlerde ilişkisi sonrası oeçete ihtiyacı duyuyor musun. Bende çok akıyor. Normal
Bence mantikli cunku bende ole yapiyodum. Sonucta cikisina musade etmiyosun bi nevi aslinda amac yatagin batmamasi bende ole yapiyodum hatta yastik koyup cikmasini minimuma indiriyodum yastik batmasin diye de baya bi pecete koyuyodum. Pecete emmez zaten gitmesi gerekenler yerine ulasiyodur fazlaligi her zaman atar rahim ağzıKızçeler slm. Bende bişey sormak istiyorum. Çok ince bi detay ama aklımda soru işareti olarak kalıyorum. Ben 13 aydır evliyim. Hiç korunmadık ama gebe kalamadım. Pkos teşhisi kondu her neyse. Biz her ilişki sonrası eşim çok afedersiniz penisini çıkardığında ben hemen peçete koyuyorum. Rahatsız olmayayım ve Yatağa akmasın diye. Aklıma gelen şey peçete spermleri emiyor mu. Yoksa saçmalama ne alaka mı diyeceksiniz. Yada sizlerde ilişkisi sonrası oeçete ihtiyacı duyuyor musun. Bende çok akıyor. Normal mi bu.
Bende gecikmemin 7.günü bugün 5.gün idrar testi yaptım negatif çıktı anlamadım valla mevsimsel heraldebende hâlâ adet olamadim 10 gunluk bi gecikme cuma kan testi verdim negatif inatla gelmemekte israr ediyo
Olabilir umarim oledirBende gecikmemin 7.günü bugün 5.gün idrar testi yaptım negatif çıktı anlamadım valla mevsimsel heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?