Bebek istiyorum..

Seda42

S&S
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
259
0
46
Konya
Merhaba doktor bey,

Benim adet tarihlerim 23 EYLÜL-22 EKİM-19 KASIM
5 aylık evliyim ve 2 aydır bebek istiyoruz ama olmadı..bu ay bizim için en şanslı günler hangisi acaba yardımcı olursanız cok sevinirim..

Hocam çok teşekkür ederim... Pardon bişey daha sormak istiyorum 2 aydır olmaması normalmi sıkıntıya giriyorum olmadı diye beni aydınlatırsanız çok memnun olurum..

hocam rahim ağzı yarası ve iltihabı gebeliğe engel mi? ilaç fitil kullandığım halde geçmedi bir kerede kimyasal gebelik geçirdim

hocam benim adet tarihlerim 15 eylül 13 ekim 11 kasım.iki aydır deniyoruz.öncesinde dört ay yasmin kullandım.benim için en şanslı günler hangisi yardımcı olursanız sevinirim.

meraba hocam beni daha öncedende tanırsınız.3aylık igne kullanmıştım süresi bitti ve hamile kalmak istiyorum çoğu kişi çocugun olmadan igneyi yaptırdın olmaz diyorlar bu beni tedirgin yapıyor.Şuan çocuk düşünmemizde doktora gidip kontrol olmam gerekiyor mu?

Son düzenleme:
hocam benim adet tarihlerim 15 eylül 13 ekim 11 kasım.iki aydır deniyoruz.öncesinde dört ay yasmin kullandım.benim için en şanslı günler hangisi yardımcı olursanız sevinirim.

28-29 günde bir adet görüyorsunuz 14-15. Gün yumurtlama oluyordur. 12-14-16. Günler günaşırı. Diğer günelr haftada iki yeterlidir.

Ne güzel demişler. Doktorlukları nedeni ile bunu diyenleri tebrik ediyorum. Bu iğne 3 aylık doğum kontrol iğnesi, "kısırlık yapıcı", "ömür boyu zor çocuk sahibi olursunuz" iğnesi değil. Gebe kalmanız dileğiyle

Cevabınız için teşekkür ederim.Evet kulaktan dolma bilgileri duyunca öyle olmayacagını biliyoruz ama yinede acaba dedirtiyorlar.Bir sorum daha olacak hocam acaba doktora gidip test kontrolu yapırmalımıyım hamile kalmadan.

hepınıze ıyı aksamlar dr beye bır soruda ben sorabılırmıyım ben 12 haftalık gebeyım ve akıntım cok yogun bır sekılde kayo yada kokulu degıl ama gunde 2 defa iç camasırı degısmek zorunda kalıyorum nedenı nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…