Bebek istiyorum:(

merhme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
43
0
36
Diyarbakır
BENde istiyorum bir nurtanesi..adetimin üstünden 15 gün geçti..bhcg baktırdım negatif..çok üzüldümm..sizce acele mi ediyorum hanımlar :(

BENde istiyorum bir nurtanesi..adetimin üstünden 15 gün geçti..bhcg baktırdım negatif..çok üzüldümm..sizce acele mi ediyorum hanımlar :(

üzülme olur yumurtlama heabını yap yumurtlama takvimi adetinin 14.günü 16. günü reglinin ilk gününden
ilk damlayı gördüğün günden 14 say çıkan o günlerde ilşki bulun bide iliş yarım saat önce eşine sert bi türk kahvesi yap
içsin iliş bittikten sonra 1 saat kalkma ayaklarını dik uzan bunları okumuştum bide uygulamıştım lızımda ve şuanda 1 aylık
falan hamişim inşl seninde olur bide olmaz olmicak pskolojisine kapılma hatt unut düşünme aman ne zaman olursa olsun dergibi yap
üstüne düştünmü düşündünmü de etkileniyomuş hormonlar rahat ol benim halamın 10 sene çocuğu olamamış gitmediği doktor kalmamış
en sonunda vaz geçmişler allah vermiyo bildiği vardır demişler bi bakmışlar bidahaki aya hamile onuda iğne yaptırmaya gitmiş çok hastaymış
orda öğrenmiş inanamamış o yüzden moralini hep yüksek tut

yumurtlama dönemimi hesapladım o dönemlerde ilişkiye de girdim..sat 7 ocak..bugün ayın 24 ü hala olma ihtimalim varmı ? şu anda en son negatif sonuçtan sonra dert etmeyi bıraktım..herşeyin hayırlısı olsun..birde eğer bu ay olmazsam hamile..diğer ay yumurtlama dönemimi gelen ilk akıntıdan mı anlıcam ? moral oldun tatlım sağol.

yumurtlama dönemimi hesapladım o dönemlerde ilişkiye de girdim..sat 7 ocak..bugün ayın 24 ü hala olma ihtimalim varmı ? şu anda en son negatif sonuçtan sonra dert etmeyi bıraktım..herşeyin hayırlısı olsun..birde eğer bu ay olmazsam hamile..diğer ay yumurtlama dönemimi gelen ilk akıntıdan mı anlıcam ? moral oldun tatlım sağol.

Kaç aydır deniyosunuz yani ilk miydi bu ay?

dene devamlı gün aşırı yani iki günde bir ilişkide bulun düzenli olarak ben ikl kızımda 10 aylık evliydim hamile kaldım olamadı
inş olur sabır olmaz diye düşünme

evet ilk denememiz ilk ayımzdı..şimdi adetimin 3. günü..bakalım inşallah en hayırlı zamanda versin rabbim ama ne olur bu ay olsun o zaman :))

Back
X